Καβγάς στη Σητεία: Σε κρίσιμη κατάσταση ο 31χρονος - Αύριο η απολογία του ανηλίκου

Κρήτη
Καβγάς στη Σητεία: Σε κρίσιμη κατάσταση ο 31χρονος - Αύριο η απολογία του ανηλίκου

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

O 31χρονος συνεχίζει να νοσηλεύεται σε κρίσιμη κατάσταση στη ΜΕΘ του ΠΑΓΝΗ

Πολύ σοβαρή παραμένει η κατάσταση της υγείας του 31χρονου άνδρα οποίος τραυματίστηκε βαρύτατα στο κεφάλι μετά από διαξιφισμό που φέρεται να έλαβε χώρα μεταξύ του ίδιου κι ενός ανήλικου νεαρού, στη Σητεία, τα ξημερώματα της Τετάρτης.

Σύμφωνα με πληροφορίες, ο 31χρονος συνεχίζει να νοσηλεύεται σε κρίσιμη κατάσταση στη ΜΕΘ του ΠΑΓΝΗ.

Στο μεταξύ, ο 17χρονος ο οποίος φέρεται να έσπρωξε τον 31χρονο με αποτέλεσμα ο τελευταίος να χάσει την ισορροπία του, να πέσει στο έδαφος και να τραυματιστεί σοβαρά στο κεφάλι, οδηγήθηκε σήμερα στον Ανακριτή Λασιθίου.

Ωστόσο, ο ανήλικος ζήτησε κι έλαβε νέα 24ωρη προθεσμία για να απολογηθεί. Ως εκ τούτου, η απολογία του θα λάβει χώρα αύριο Παρασκευή.

Το θλιβερό περιστατικό το οποίο έλαβε χώρα, κάτω από αδιευκρίνιστες συνθήκες, σημειώθηκε λίγο μετά τα μεσάνυχτα της Τρίτης προς Τετάρτης, στη Σητεία.

Σύμφωνα με κάποιες πληροφορίες, ο 17χρονος ημεδαπός βρισκόταν στην περιοχή για να περάσει τις διακοπές του Πάσχα, ενώ ο 31χρονος αλβανικής υπηκοότητας φέρεται να διαμένει μόνιμα στη Σητεία.

Σύμφωνα με πληροφορίες, το συμβάν σημειώθηκε πολύ κοντά στην κεντρική πλατεία της πόλης. Κάτω από άγνωστες συνθήκες, φαίνεται ότι υπήρξε διένεξη μεταξύ του 31χρονου και του 17χρονου. Οι ίδιες πληροφορίες αναφέρουν ότι ο 31χρονος άνδρας -ο οποίος πιθανώς βρισκόταν υπό την επήρεια αλκοόλ- διαπληκτίστηκε με τον ανήλικο.

Ο 17χρονος φέρεται να απώθησε τον 31χρονο άνδρα, ο οποίος έχασε την ισορροπία του και έπεσε στο έδαφος με αποτέλεσμα να τραυματιστεί στο κεφάλι. Σημειώνεται ότι σύμφωνα με κάποιες πληροφορίες, οι δύο εμπλεκόμενοι στο συμβάν φέρεται να μην γνωρίζονταν.

Στο σημείο δεν άργησαν να μεταβούν κινητή μονάδα του ΕΚΑΒ, αλλά και αστυνομικοί. Ο 31χρονος φέρεται να διακομίστηκε εσπευσμένα με κρανιοεγκεφαλικές κακώσεις στο Γενικό Νοσοκομείο-Κέντρο Υγείας Σητείας. Ωστόσο, κρίθηκε απαραίτητη η μεταφορά του στο ΠΑΓΝΗ λόγω της σοβαρότητας της κατάστασής του.

Στο μεταξύ, ο 17χρονος συνελήφθη από την Αστυνομία. Ο ανήλικος οδηγήθηκε τη χθεσινή ημέρα ενώπιον του Εισαγγελέα Λασιθίου στη Νεάπολη. Σύμφωνα με πληροφορίες, σε βάρος του ανήλικου ασκήθηκε ποινική δίωξη για βαριά σκοπούμενη σωματική βλάβη.

ΤΑ ΝΕΑ του neakriti.gr στο Google News