Θλίψη για τον Μανώλη Μπεζιρτζόγλου: Το σχόλιο της αδερφής του στην ανάρτηση του Διοικητή της Τροχαίας

Κρήτη
Θλίψη για τον Μανώλη Μπεζιρτζόγλου: Το σχόλιο της αδερφής του στην ανάρτηση του Διοικητή της Τροχαίας

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Αναλυτικά το πλήρες κείμενο της δημοσίευσης του Στέλιου Καρακούδη και η απάντηση της αδερφής του αδικοχαμένου Μανώλη

Θλίψη έχει προκαλέσει η γνωστοποίηση του θανάτου του 31χρονου Μανώλη Μπεζιρτζόγλου, ο οποίος έσβησε στην άσφαλτο μετά από τροχαίο που σημειώθηκε, το βράδυ της Τρίτης 26 Απριλίου, στην παραλιακή Ηρακλείου.

Δεκάδες ήταν εκείνοι που θέλησαν να συμπαρασταθούν στην οικογένεια και τους συγγενείς του αδικοχαμένου Μανώλη κάνοντας μια ανάρτηση στα Social Media και εκφράζοντας τα συλλυπητήρια τους.

Ο Διοικητής Τροχαίας Ηρακλείου, Στέλιος Καρακούδης, θέλοντας να συμπαρασταθεί στην οικογένεια του Μανώλη Μπεζιρτζόγλου έκανε μια ανάρτηση στο προσωπικό του λογαριασμό στο Facebook γράφοντας: «Για όλα τα νέα παιδιά ...

αυτές οι 5 γραμμές...

ας τις διαβάσουν ...

και να συλλογιστούν ...

Είναι και κάποιοι άνθρωποι που μένουν πίσω και ο πόνος για αυτούς δεν φεύγει ποτέ!!!».

Στην δημοσίευση του κ. Καρακούδη απάντησε η ετεροθαλής αδερφή του Μανώλη Μπεζιρτζόγλου Βικτώρια Ασσαριωτάκη Μυλωνογιάννη λέγοντας:

«Αυτό το χαμόγελο δε θα σβήσει ποτέ μικρέ μου αδερφέ ...πότε...γιατί θα είσαι πάντα κοντά μας ,στη καρδιά ,στη σκέψη μας ,στις κουβέντες μας...Δε μπόρεσα να σε προστατέψω όπως σου έλεγα, δεν μας άκουσες , αλλά σε συγχωρώ γιατί είσαι κομμάτι της καρδιάς και της ζωής μας. Δε με περίμενες όμως ρε Μάνο κι εγώ λαχταρουσα να ξανά βρεθούμε οι τρεις μας . Μια γροθιά όπως ειμασταν πάντα αγαπημένε μου. Μόνο μια χάρη ,από εκεί ψηλά δίνε κουράγιο στη μάνα μας. Σε αγαπώ λατρεμένε μου. Καλό ταξίδι στο φως γιατί μόνο αυτό σου αξίζει ψυχή μου».

ΤΑ ΝΕΑ του neakriti.gr στο Google News