Ηράκλειο: Η αυξημένη κίνηση των εορτών δεν έφερε την «Ανάσταση» στα ταμεία των καταστημάτων (βίντεο)

Κρήτη
Ηράκλειο: Η αυξημένη κίνηση των εορτών δεν έφερε την «Ανάσταση» στα ταμεία των καταστημάτων (βίντεο)

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Φειδωλοί στις αγορές τους οι καταναλωτές στην σκιά της ακρίβειας

Συγκρατημένα είναι τα χαμόγελα των εμπόρων κατά τον απολογισμό της αγοραστικής κίνησης την περίοδο των εορτών του Πάσχα.  

Παρά το γεγονός ότι οι καταναλωτές μέσα στις γιορτές έκαναν την βόλτα τους στο κέντρο, βλέποντας βιτρίνες και κάνοντας την προσωπική τους έρευνα αγοράς, οι αγορές που έγιναν φαίνεται εν τέλει να ήταν μάλλον περιορισμένες.

Βέβαιο είναι πως στην περιορισμένη αγοραστική κίνηση, καταλυτικό ρόλο έπαιξε το κύμα ακρίβειας που έχει χτυπήσει τους πολίτες, με τους τελευταίους να περιορίζονται στα απολύτως απαραίτητα. 

Την ίδια ώρα δεν ήταν λίγοι οι πολίτες που προτίμησαν την «διαδικτυακή οδό» για τα ψώνια τους, με τους ίδιους να εξηγούν ότι τα πλεονεκτήματα είναι πολλά, σημειώνοντας ότι βρήκαν καλύτερες προσφορές χωρίς αναμονή σε δοκιμαστήρια και ταμεία.

Η ελπίδα που απομένει για άλλη μια φορά στους καταστηματάρχες είναι ο τουρισμός καθώς αναμένουν να δουν στα ταμεία τους, το επόμενο διάστημα, την αντανάκλαση των αισιόδοξων εκείνων μηνυμάτων που κάνουν λόγο για μια εξαιρετική τουριστική σεζόν στην Κρήτη.

ΤΑ ΝΕΑ του neakriti.gr στο Google News