Ανώγεια: Λόγω προσωπικών διαφορών... «βγήκαν τα όπλα» - Με προσοχή διερευνά το περιστατικό η ΕΛΑΣ

Κρήτη
Ανώγεια: Λόγω προσωπικών διαφορών... «βγήκαν τα όπλα» - Με προσοχή διερευνά το περιστατικό η ΕΛΑΣ

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Η ζωή του θύματος βρίσκεται εκτός κινδύνου και αναμένεται να μείνει για προληπτική παρακολούθηση στο ΠΑΓΝΗ

Αιματηρό επεισόδιο έλαβε χώρα στα Ανώγεια Μυλοποτάμου σήμερα το μεσημέρι, 26 Απριλίου. Σύμφωνα με το ρεπορτάζ ένας 33χρονος τραυματίστηκε στο πόδι μετά από πυροβολισμό, με τον νεαρό άνδρα να μεταφέρετε εκτός κινδύνου σε πρώτο χρόνο στο κέντρο Υγείας του χωριού και εν συνεχεία, στο Πανεπιστημιακό Νοσοκομείο.

Πληροφορίες αναφέρουν ότι του περιστατικού προηγήθηκε έντονη αντιπαράθεση για προσωπικές διαφορές μεταξύ του 33χρονου και νεαρού συγχωριανού του.

Όπως ανέφερε στις Αστυνομικές Αρχές ο 33χρονος, γύρω στις 11 το πρωί βρισκόταν στο κατάστημα του όταν ένας μαυροντυμένος άνδρας με κρυμμένα τα χαρακτηριστικά του τον προσέγγισε και πυροβόλησε δύο φορές προς το μέρος του, μία βολίδα βρήκε τον 33χρονο στο πόδι με τον «πιστολέρο» στην συνέχει να εξαφανίζεται.

Η κατάσταση του 33χρονου νοσηλευόμενου είναι εξαιρετικά καλή με το διαμπερές τραύμα το οποίο ο ίδιος φέρει να μην δημιουργεί προβληματισμό στους γιατρούς. Παρά το γεγονός ότι η ζωή του θύματος βρίσκεται εκτός κινδύνου ο ίδιος αναμένεται να παραμείνει στο νοσοκομείο για προληπτική παρακολούθηση.

Τα στοιχεία που έδωσε το θύμα στις Αρχές κατά την προανάκριση έχουν οδηγήσει στην αναζήτηση του άγνωστου άνδρα ο οποίος φαίνεται να είναι συγχωριανός του.

Την προανάκριση διενήργησε η Υποδιεύθυνση Ασφάλειας Ρεθύμνου.

(φωτογραφία Intime)

ΤΑ ΝΕΑ του neakriti.gr στο Google News