Χανιά: Έστειλε κρασί στο γείτονά του… με drone (βίντεο)

Κρήτη
Χανιά: Έστειλε κρασί στο γείτονά του… με drone (βίντεο)

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

«Πως στέλνεις μια κούπα κρασί στο γείτονα, τι άλλο θα κάνει αυτό το drone?», έγραψε στη λεζάντα της δημοσίευσης ο Βασίλης Φικίας

Αρνί, κρασί και καλή παρέα χαρακτηρίζουν τις ημέρες του Πάσχα στην Κρήτη. Μετά από δύο χρόνια περιορισμών εξαιτίας της πανδημίας του κορωνοϊού, ο κόσμος φέτος γιόρτασε τις ημέρες του Πάσχα στην επαρχία, επιστρέφοντας σταδιακά στην κανονικότητα.

Τηρώντας κατά γράμμα τα έθιμα και τις παραδόσεις και με την καλή διάθεση να έχει τον πρώτο λόγο οι Χανιώτες γιόρτασαν το Πάσχα χωρίς να λείπουν βέβαια τα κεράσματα και το καλό κρασί.

Ένας κάτοικος του χωριού Μέσκλα Χανιών, ο Βασίλης Φικίας, μέσα στο πνεύμα του εορτασμού του Πάσχα και της Αναστάσεως, και θέλοντας να κεράσει τον γείτονά του έστειλε με drone ένα μικρό μπουκάλι κρασί.

Το βίντεο από το drone ανέβασε ο Βασίλης Φικίας στον προσωπικό του λογαριασμό στο Facebook, με τα σχόλια κάτω από την ανάρτηση να έχουν πάρει «φωτιά». Ο ίδιος στην περιγραφή της δημοσίευσης έγραψε: «Πως στέλνεις μια κούπα κρασί στο γείτονα, τι άλλο θα κάνει αυτό το drone?».

ΤΑ ΝΕΑ του neakriti.gr στο Google News