Με ψαλμωδίες και χορούς τίμησαν τον Ειρηναίο οι Ηρακλειώτες (εικόνες, βίντεο)

Κρήτη
Με ψαλμωδίες και χορούς τίμησαν τον Ειρηναίο οι Ηρακλειώτες (εικόνες, βίντεο)

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Πλήθος κόσμου συγκεντρώθηκε κάτω από το μπαλκόνι που βρισκόταν οι Αρχιεπίσκοποι τέως και νυν και έψαλαν το «Χριστός Ανέστη»

Με συγκίνηση ετελέστη η Ακολουθία του Εσπερινού της Αγάπης σήμερα Κυριακή του Πάσχα 24 Απριλίου, στον Ιερό Μητροπολιτικό Ναό του Αγίου Μηνά στο Ηράκλειο.

Μετά την ολοκλήρωση της Θείας Λατρείας ο πρώην Αρχιεπίσκοπος Κρήτης Ειρηναίος μετά από αρκετό καιρό απουσίας του εμφανίστηκε σήμερα Κυριακή του Πάσχα, μαζί με τον τωρινό Αρχιεπίσκοπο Κρήτης Ευγένιο σε μπαλκόνι με πλήθος πιστών από κάτω να ψάλλει το «Χριστός Ανέστη».

Μέσα σε αυτό το κλίμα συγκίνησης και εορτασμού ο τέως Αρχιεπίσκοπος Ειρηναίος ζήτησε από τους πιστούς να χορέψουν, με τους ίδιους να «μη χαλούν χατίρι στους δεσποτάδες τους», όπως ανέφεραν.

Οι Αρχιεπίσκοποι τέως και νυν έδειξαν να απολαμβάνουν το θέαμα, με τον πρώην Αρχιεπίσκοπο Ειρηναίο να φαίνεται συγκινημένος από την πρωτοβουλία του κόσμου να ψάλλει κάτω από το μπαλκόνι.

https://www.youtube.com/watch?v=WSff7uSIgu4?enablejsapi=1&rel=0&autohide=1&showinfo=0&controls=1&disablekb=1&wmode=transparent&modestbranding=1&html5=1&autohide=1

ΤΑ ΝΕΑ του neakriti.gr στο Google News