Στα παζάρια της Μ. Παρασκευής βρέθηκε αντιπροσωπία του Επιμελητηρίου Χανίων (εικόνες)

Κρήτη
Στα παζάρια της Μ. Παρασκευής βρέθηκε αντιπροσωπία του Επιμελητηρίου Χανίων (εικόνες)

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

«Με έμπνευση από την ισχυρή παράδοση και την ποιότητα της Χανιώτικης γης στα παζάρια της Μ. Παρασκευής», δήλωσε ο Πρόεδρος του Επιμελητηρίου Χανίων, κ. Αντώνης Ροκάκης

Σήμερα, αντιπροσωπεία του Επιμελητηρίου Χανίων, βρέθηκε στα παραδοσιακά παζάρια της Μ. Παρασκευής (Βουκολιές και Κίσσαμος), με επικεφαλής τον πρόεδρο του Επιμελητηρίου Χανίων, κ. Αντώνη Ροκάκη, τον κ. Γιώργο Πατεράκη, Υπεύθυνο ΓΕΜΗ και εξυπηρέτησης Επιχειρήσεων, την κα Ασπασία Λουπάκη, Αντιδήμαρχο Πλατανιά και μέλος του Δ.Σ. του Επιμελητηρίου Χανίων και τον κ. Νίκο Ηλιάκη, Οικονομικό Επόπτη του Επιμελητηρίου Χανίων.

Στο τέλος της επίσκεψης του, ο Πρόεδρος του Επιμελητηρίου Χανίων, κ. Αντώνης Ροκάκης, δήλωσε χαρακτηριστικά: «Επισκεφτήκαμε με τους συνεργάτες μας τα παζάρια της Μ. Παρασκευής για να αντλήσουμε έμπνευση από την ισχυρή παράδοση και την ποιότητα της Χανιώτικης γης.

Είχαμε την ευκαιρία να ανταλλάξουμε απόψεις και ευχές με τους παραγωγούς και τους εμπόρους του τόπου μας, οι οποίοι, παρά τις πιο αντίξοες οικονομικές συνθήκες των τελευταίων δεκαετιών, συνεχίζουν να κρατάνε ψηλά την υπεραξία του Χανιώτικου διατροφικού πλούτου και μάλιστα στους ίδιους τόπους που ξεκίνησε πριν από αιώνες τη δυναμική πορεία του προς τη σημερινή διεθνή καταξίωση. Επιπλέον, η Τουριστική ανάπτυξη των Χανίων μπορεί να έχει πραγματικά βιώσιμο μέλλον μόνο μέσα από την διασύνδεσή της με την ισχυρή παράδοση των τοπικών μας κοινωνιών, ιδιαίτερα στην επαρχία. Αξίζουν θερμά

συγχαρητήρια στους δήμους και στους εμπορικούς συλλόγους για τις επιτυχημένες διοργανώσεις, όπως και στους χιλιάδες καταναλωτές που αγκάλιασαν και πάλι την παράδοσή μας».

ΤΑ ΝΕΑ του neakriti.gr στο Google News