ΒΟΑΚ: Μετά τις... αντιδράσεις, χαμόγελα για τον νέο κόμβο της Αχλάδας (βίντεο)

Κρήτη
ΒΟΑΚ: Μετά τις... αντιδράσεις, χαμόγελα για τον νέο κόμβο της Αχλάδας (βίντεο)

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Από το νέο έτος θα ξεκινήσουν οι εργασίες για τη μετατροπή του ημικόμβου σε κόμβο προς όλες τις κατευθύνσεις στην Αχλάδα

Έναν περίπου μήνα μετά τις έντονες αντιδράσεις των κατοίκων της Αχλάδας που ζητούσαν να μην κλείσει ο ημικόμβος και μετά από πιέσεις του Δημάρχου Μαλεβιζίου, Μενέλαου Μποκέα, προς το αρμόδιο υπουργείο Υποδομών, δρομολογήθηκαν εξελίξεις προκειμένου να δοθεί βιώσιμη και οριστική λύση στο επίμαχο σημείο του Βόρειου Οδικού Άξονα Κρήτης.

Όπως εκτιμάται, από το νέο έτος θα ξεκινήσουν οι εργασίες για τη μετατροπή του ημικόμβου σε κόμβο προς όλες τις κατευθύνσεις, με τον κ. Μποκέα να παρουσιάζει το χρονοδιάγραμμα του οδικού χάρτη εως ότου παραδωθεί το έργο στ\ην κυκλοφορία.

Η συνάντηση του δημάρχου με τον υφυπουργό Υποδομών, απέδωσε καρπούς, καθώς παρατείνεται η παράδοση του υφιστάμενου έργου. Πρόκειται για μία σημαντική εξέλιξη, αφού δεν μπαίνει φραγμός στις μετακινήσεις των κατοίκων, ενώ την ίδια στιγμή αποφεύγεται η ταλαιπωρία για δημότες και επισκέπτες κατά την υφιστάμενη τουριστική σεζόν.

ΤΑ ΝΕΑ του neakriti.gr στο Google News