Ηράκλειο: Η μαντινάδα και η φωτογραφία με τον πατέρα του Κυριάκου Μητσοτάκη από το 1963

Κρήτη
Ηράκλειο: Η μαντινάδα και η φωτογραφία με τον πατέρα του Κυριάκου Μητσοτάκη από το 1963

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

«Καλά κρατείς στη χώρα μας Κυριάκο το τιμόνι…», είπε ο Κωστής Φαραζάκης στο πρωθυπουργό δίνοντάς του την φωτογραφία με τον πατέρα του

Στο Ηράκλειο βρίσκεται σήμερα Σάββατο 16 Απριλίου, ο πρωθυπουργός Κυριάκος Μητσοτάκης, για το προσυνέδριο της Ν.Δ. το οποίο λαμβάνει χώρα στο Λίντο.

Παρόντες στο προσυνέδριο είναι οι ηγεσίες του υπουργείου Αγροτικής Ανάπτυξης και Τροφίμων, του υπουργείου Ναυτιλίας και Νησιωτικής Πολιτικής, από το υπουργείο Τουρισμού, υπουργοί της κυβέρνησης, βουλευτές και στελέχη της ΝΔ αλλά και δεκάδες φίλοι της Νέας Δημοκρατίας.

Ο Πρόεδρος της Κοινότητας Κορφών του Δήμου Μαλεβιζίου, Κωστής Φαραζάκης θέλησε να δώσει ένα πιο… προσωπικό δώρο στο πρωθυπουργό αφιερώνοντάς του και μια μαντινάδα. Ο κ. Φαραζάκης επέλεξε να δώσει στον Κυριάκο Μητσοτάκη μια φωτογραφία τραβηγμένη το 1963, όταν ο πατέρας του πρωθυπουργού είχε επισκεφτεί τις Κορφές για να εξαγγείλει την είδηση του Περιφερειακού Ιατρείου Κορφών.

Προσερχόμενος στο κλειστό γυμναστήριο του Λίντο, ο πρωθυπουργός χαιρέτισε τους παριστάμενους, ένας εκ των οποίων τον πλησίασε και δίνοντάς του μια φωτογραφία του είπε «καλά κρατείς στη χώρα μας Κυριάκο το τιμόνι, σαν την καλή Ανυφαντου που υφαίνει το στιμονι».

ΤΑ ΝΕΑ του neakriti.gr στο Google News