Ρέθυμνο: Πολυτραυματίες οι δυο 17χρονοι από το φρικτό τροχαίο - Συνελήφθη 55χρονος οδηγός

Κρήτη
Ρέθυμνο: Πολυτραυματίες οι δυο 17χρονοι από το φρικτό τροχαίο - Συνελήφθη 55χρονος οδηγός

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Κρίσιμα τα επόμενα 24ωρα για τον ένα 17χρονο που μεταφέρθηκε στο Νοσοκομείο Χανίων και νοσηλεύεται διασωληνωμένος στη ΜΕΘ

Σοβαρό τροχαίο ατύχημα σημειώθηκε το βράδυ της Παρασκευής, 15 Απριλίου στο Ρέθυμνο, στον Αδελιανό Κάμπο και πιο συγκεκριμένα στο δρόμο από Πλατανιά προς Εσταυρωμένο.

Στο τροχαίο, που σημειώθηκε κάτω από αδιευκρίνιστες συνθήκες, μηχανή εξετράπη της πορείας της με αποτέλεσμα τον σοβαρό τραυματισμό δυο 17χρονων.

Σύμφωνα με πληροφορίες, τα πρώτα στοιχεία δείχνουν εκτροπή μοτοσυκλέτας, η οποία πέρασε στο αντίθετο ρεύμα και κατέληξε στο πεζοδρόμιο, με αποτέλεσμα τον ακρωτηριασμό του ενός 17χρονου. 

Στο σημείο έσπευσαν άμεσα ασθενοφόρα του ΕΚΑΒ, με τους διασώστες να παραλαμβάνουν τους τραυματίες για να τους μεταφέρουν στο Νοσοκομείο Ρεθύμνου.

Την ίδια ώρα άνδρες της Τροχαίας ερευνούσαν εξαρχής το ενδεχόμενο εμπλοκής ΙΧ στο τροχαίο, το οποίο πιθανόν να τους έκλεισε το δρόμο. 

Αργότερα, οι Αρχές συνέλαβαν έναν 55χρονο οδηγό, για τον οποίο προέκυψε εμπλοκή στο τροχαίο χωρίς όμως να υπάρχει σύγκρουση με την μηχανή.

Ο 55χρονος αφέθηκε ελεύθερος με εντολή εισαγγελέα το πρωί του Σαββάτου 16 Απριλίου και για το περιστατικό θα σχηματιστεί δικογραφία.

Σύμφωνα με πληροφορίες, ο 17χρονος Ρεθυμνιώτης που ακρωτηριάστηκε στο πόδι είναι πολυτραυματίας. Φέρει κακώσεις σε όλο του το σώμα, κεφάλι, πνεύμονες, θώρακα, λεκάνη και πόδια. Η κατάσταση του θεωρείται κρίσιμη και κατά την διάρκεια της νύχτας μεταφέρθηκε στο Νοσοκομείο Χανίων, όπου και νοσηλεύεται διασωληνωμένος στη ΜΕΘ.

Ο έτερος 17χρονος είναι επίσης πολυτραυματίας αλλά το ευτύχημα είναι ότι δεν φέρει κρανιοεγκεφαλικές κακώσεις. Στη διάρκεια της νύχτας εισήχθη στη ΜΕΘ για νοσηλεία στο Νοσοκομείο Ρεθύμνου.

ΤΑ ΝΕΑ του neakriti.gr στο Google News