Βασίλης Καρράς: Όλη η αλήθεια για τις συνθήκες νοσηλείας στο Βενιζέλειο - Τι ισχύει για το μονόκλινο δωμάτιο

Κρήτη
Βασίλης Καρράς: Όλη η αλήθεια για τις συνθήκες νοσηλείας στο Βενιζέλειο - Τι ισχύει για το μονόκλινο δωμάτιο

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

«Για το συγκεκριμένο περιστατικό που αφορούσε στον δημοφιλή τραγουδιστή, ο ασθενής εισήχθη στο νοσοκομείο με προβλήματα αδιευκρίνιστης αιτιολογίας και κρίθηκε σκόπιμο υπό ιατρικούς όρους να νοσηλευτεί μόνος του και να απομονωθεί», υπογραμμίζει ο διοικητής του Βενιζέλειου, Κώστας Τερζάκης

Αίσιο τέλος είχε η περιπέτεια υγείας του Βασίλη Καρρά, καθώς το απόγευμα της Κυριακής, 27 Μαρτίου, πήρε εξιτήριο από το Βενιζέλειο νοσοκομείο όπου νοσηλεύτηκε για προληπτικούς λόγους.

Ο γνωστός τραγουδιστής αισθάνθηκε αδιαθεσία το απόγευμα του Σαββάτου, 26 Μαρτίου και μεταφέρθηκε εσπευσμένα στο Βενιζέλειο Νοσοκομείο και συγκεκριμένα στην Παθολογική Κλινική. Ακολούθως, εμφανίστηκε κανονικά το βράδυ της ίδιας ημέρας σε γνωστό νυχτερινό κέντρο του Ηρακλείου και με τη λήξη του προγράμματος, επέστρεψε και πάλι στο νοσοκομείο.

Ο διοικητής του Βενιζέλειου Νοσοκομείου, Κώστας Τερζάκης, μιλώντας στο neakriti.gr, ξεκαθάρισε την κατάσταση σχετικά με τις συνθήκες νοσηλείας του δημοφιλούς τραγουδιστή.

«Είμαστε τυχεροί γιατί εδώ και ενάμιση χρόνο, με την κατασκευή του νέου κτιρίου, έχουμε την δυνατότητα να παρέχουμε μονόκλινα και δίκλινα δωμάτια, προκειμένου να αποφευχθούν προβλήματα και να προστατεύσουμε όλους τους ασθενείς μας. Από κατασκευής, οι θάλαμοι προορίζονται για ανοσοκατασταλμένους ασθενείς ή με λοιμώδη νοσήματα.

Για το συγκεκριμένο περιστατικό που αφορούσε στον κ. Καρρά, ο ασθενής εισήχθη στο νοσοκομείο με προβλήματα αδιευκρίνιστης αιτιολογίας και κρίθηκε σκόπιμο υπό ιατρικούς όρους, να νοσηλευτεί μόνος και να απομονωθεί, έως ότου ξεκαθαριστεί η κατάσταση της υγείας του, χωρίς να θέσουμε σε κίνδυνο κανέναν ασθενή», τόνισε ο κ. Τερζάκης.

Σύμφωνα με τον διοικητή του νοσοκομείου, ο τραγουδιστής νοσηλεύτηκε σε μονόκλινο δωμάτιο, στο οποίο προηγουμένως νοσηλεύονταν ένας ηλικιωμένος ασθενής, καθώς «κρίθηκε απαραίτητη η απομόνωση του μέχρι να ξεκαθαριστεί η κατάσταση της υγείας του». Όπως τονίζει ο κ. Τερζάκης, «ο ηλικιωμένος ασθενής μεταφέρθηκε στο παλαιό κτίριο του νοσοκομείου, όπου και συνεχίστηκε απρόσκοπτα η νοσηλεία του».

Το χρονικό

Ο τραγουδιστής αισθάνθηκε αδιαθεσία αρχικά στις 6 το απόγευμα του Σαββάτου, 26 Μαρτίου και μεταφέρθηκε εσπευσμένα στο Βενιζέλειο Νοσοκομείο και συγκεκριμένα στην Παθολογική Κλινική. Εκεί οι γιατροί διαπίστωσαν πρόβλημα με το στομάχι του. Αμέσως του χορηγήθηκε ορός και φαρμακευτική αγωγή, με τον γνωστό καλλιτέχνη να είναι κάθετος ως προς το γεγονός πως η εμφάνιση στο κέντρο διασκέδασης δεν θα ακυρωθεί.

Όπως δημοσίευσε το neakriti.gr, ο τραγουδιστής ανέβηκε στην πίστα με τις «πεταλούδες» στο χέρι, ολοκλήρωσε το πρόγραμμά του και στην συνέχεια επέστρεψε στο Νοσοκομείο για να συνεχίσει την θεραπεία του και να πάρει το εξιτήριό του.

Ο Βασίλης Καρράς έφυγε νωρίς το μεσημέρι από το Βενιζέλειο Νοσοκομείο και ακολούθως αναχώρησε για την Θεσσαλονίκη, όπου βρίσκονται οι θεράποντες γιατροί του, προκειμένου να συνεχίσει εκεί την ιατρική του παρακολούθηση.

Υπενθυμίζεται πως ο Βασίλης Καρράς έχει προγραμματισμένη εμφάνιση το Σάββατο 2 Απριλίου και στα Χανιά.

ΤΑ ΝΕΑ του neakriti.gr στο Google News