Χανιά: Στο αεροδρόμιο οι πρώτες πτήσεις εξωτερικού για τη φετινή σεζόν

Κρήτη
Χανιά: Στο αεροδρόμιο οι πρώτες πτήσεις εξωτερικού για τη φετινή σεζόν

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Για αύριο Δευτέρα αναμένονται επτά πτήσεις εξωτερικού, ενώ οι αφίξεις θα συνεχιστούν όλη την εβδομάδα από διάφορους Ευρωπαϊκούς προορισμούς

Mε τις πρώτες πτήσεις από το Mέμινγκεν της Γερμανίας και τη Βαρσοβία άνοιξε σήμερα Κυριακή 27 Μαρτίου 2022 η αυλαία της νέας τουριστικής περιόδου στο αεροδρόμιο « Ιωάννης Δασκαλογιάννης».

Τις επόμενες ώρες, αναμένονται στο αεροδρόμιο έξη ακόμα πτήσεις από το Βερολίνο, την Πάφο, το Γκντάνσκ, την Βουδαπέστη, την Μασσαλία και το Λονδίνο.

Για αύριο Δευτέρα αναμένονται επτά πτήσεις εξωτερικού, ενώ οι αφίξεις θα συνεχιστούν όλη την εβδομάδα από διάφορους Ευρωπαϊκούς προορισμούς.

Αρχές Μαρτίου οι πρώτοι τουρίστες στο Ηράκλειο

Οι πρώτοι Γερμανοί τουρίστες για τη νέα σεζόν έφτασαν το απόγευμα της Κυριακής, 6 Μαρτίου, με πτήση της Condor στο Ηράκλειο, με την ελπίδα για μία τουριστική περίοδο που θα κυλήσει απρόσκοπτα, παρά την βαριά σκιά που «ρίχνει» παντού ο πόλεμος στην Ουκρανία.

Η αεροπορική εταιρεία ξεκίνησε τις τακτικές πτήσεις της από το Ανόβερο στην Κρήτη με τους Γερμανούς επισκέπτες του νησιού αδημονούν να ξεκινήσουν τις διακοπές τους, αναζητώντας ηρεμία, χαλάρωση και νέες εμπειρίες.

ΤΑ ΝΕΑ του neakriti.gr στο Google News