Ηράκλειο: Περιπέτεια υγείας για τον Βασίλη Καρρά – Νοσηλεύεται στο Βενιζέλειο

Κρήτη
Ηράκλειο: Περιπέτεια υγείας για τον Βασίλη Καρρά – Νοσηλεύεται στο Βενιζέλειο

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Ο δημοφιλής τραγουδιστής Βασίλης Καρράς αισθάνθηκε αδιαθεσία κατά την διάρκεια της χθεσινής του εμφάνισης σε γνωστό κέντρο διασκέδασης του Ηρακλείου και κρίθηκε σκόπιμο να μεταφερθεί προληπτικά στο νοσοκομείο

Σε γνωστό κέντρο διασκέδασης του Ηρακλείου εμφανίστηκε το βράδυ του Σαββάτου 26 Μαρτίου 2022, στα πλαίσια της περιοδείας του,  ο δημοφιλής τραγουδιστής Βασίλης Καρράς μαζί με τον Γιάννη Πλούταρχο.

Σύμφωνα με αποκλειστικές πληροφορίες του neakriti.gr, ο δημοφιλής τραγουδιστής μεταφέρθηκε στο Βενιζέλειο Νοσοκομείο αρχικά το απόγευμα του Σαββάτου 27 Μαρτίου 2022 καθώς αισθάνθηκε αδιαθεσία.

Στην συνέχεια και με δική του ευθύνη, δείχνοντας με αυτό τον τρόπο τον επαγγελματισμό του αλλά και την αγάπη του προς το κοινό της Κρήτης, αποφάσισε να εμφανιστεί κανονικά επί σκηνής και στο τέλος της νύχτας επέστρεψε και πάλι στο νοσοκομείο.

Ο Βασίλης Καρράς νοσηλεύεται σε σταθερή κατάσταση στην Παθολογική Κλινική του Βενιζέλειου και κατά πάσα πιθανότητα θα λάβει εξιτήριο το μεσημέρι της Κυριακής, προκειμένου να μεταφερθεί αεροπορικώς στην Αθήνα και από εκεί για την Θεσσαλονίκη, προκειμένου να συνεχιστεί η ιατρική του παρακολούθηση.

Πληροφορίες αναφέρουν πως ο τραγουδιστής αντιμετωπίζει χρόνιες παθήσεις και εξαιτίας της αδιαθεσίας που ένιωσε, κρίθηκε σκόπιμο να μεταφερθεί προληπτικά στο νοσοκομείο.

Υπενθυμίζεται πως ο δημοφιλής έχει προγραμματισμένη εμφάνιση το Σάββατο 2 Απριλίου και στα Χανιά.

ΤΑ ΝΕΑ του neakriti.gr στο Google News