Ηράκλειο: Εκρηκτικός καβγάς με βαριές εκφράσεις για την ακρίβεια στον τηλεοπτικό αέρα (βίντεο)

Κρήτη
Ηράκλειο: Εκρηκτικός καβγάς με βαριές εκφράσεις για την ακρίβεια στον τηλεοπτικό αέρα (βίντεο)

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Βουλευτές της αντιπολίτευσης έκαναν λόγο για μέτρα χωρίς αντίκρισμα, με σημείο αναφοράς την κατάσταση που επικρατεί στην τιμή των καυσίμων στην χώρα μας

Σε «εκρηκτική» συζήτηση κατέληξε η αντιπαράθεση των βουλευτών της Κρήτης στην εκπομπή «Ώρα Αιχμής» της ΚΡΗΤΗ TV. Η τοποθέτηση περί εξουσίας του ΚΚΕ από τον Βασίκη Κεγκερογλου, έγινε η αιτία να ανάψουν τα αίματα, για να ακολουθήσει ένας άγριος καβγάς με τον βουλευτή του ΚΚΕ στο Ηράκλειο, Μανώλη Συντυχάκη, ο οποίος έκανε λόγο για λασπολογία και λογικές αυριανισμού.

Παράλληλα, ο βουλευτής ΝΔ Ηρακλείου, Μάξιμος Σενετάκης, υπεραμύνθηκε των μέτρων που εξήγγειλε η κυβέρνηση για την αντιμετώπιση της ακρίβειας και της ενεργειακής κρίσης που ξέσπασε μετά τον πόλεμο στην Ουκρανία, με αποτέλεσμα να δεχθεί σκληρή κριτική από τους βουλευτές του ΣΥΡΙΖΑ Νίκο Ηγουμενίδη, του ΚΙΝΑΛ Βασίλη Κεγκέρογλου και του ΜέΡΑ 25 Γιώργο Λογιάδη.

Μάλιστα, όλοι οι βουλευτές της αντιπολίτευσης έκαναν λόγο για μέτρα χωρίς αντίκρισμα που στόχο έχουν να ρίξουν στάχτη στα μάτια της ελληνικής κοινωνίας. Κατά την διάρκεια της συζήτησης ανέβηκαν επικίνδυνα και οι τόνοι, με σημείο αναφοράς την κατάσταση που επικρατεί στην τιμή των καυσίμων στην χώρα μας, αλλά και την ενεργειακή κρίση που έχει ξεσπάσει σε παγκόσμιο επίπεδο.

Ο βουλευτής της ΝΔ, Μάξιμος Σενετάκης, υπεραμύνθηκε των μέτρων, τα οποία όπως είπε στηρίζουν το επιβαρυμένο οικογενειακό προϋπολογισμό, για να δεχτεί τα πυρά των βουλευτών της αντιπολίτευσης, οι οποίοι άσκησαν σκληρή κριτική και για την στάση της κυβέρνησης όχι μόνο απέναντι στο πόλεμο της Ουκρανίας, αλλά και για τον χειρισμό στα ελληνοτουρκικά.

Στο βίντεο που ακολουθεί η σκληρή η επίθεση και του βουλευτή του ΚΚΕ Μανώλη Συντυχάκη, που έβαλε φωτιά στην τηλεοπτική συζήτηση.

ΤΑ ΝΕΑ του neakriti.gr στο Google News