Ηράκλειο: Η «Οδύσσεια» μιας άστεγης τετραμελούς οικογένειας που ζει σε τροχόσπιτο (εικόνες, βίντεο)

Κρήτη
Ηράκλειο: Η «Οδύσσεια» μιας άστεγης τετραμελούς οικογένειας που ζει σε τροχόσπιτο (εικόνες, βίντεο)

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Δίχως καμιά υπερβολή, ο μικρός Σταύρος είναι μόλις 1,5 ετών και έχει ζήσει ήδη το σκληρό πρόσωπο της ζωής. Τη στιγμή που άλλα παιδάκια της ηλικίας του νιώθουν τη θαλπωρή του σπιτιού, το μικρό αγόρι δεν έχει σπίτι και πέρασε τη νύχτα σε ένα τροχόσπιτο

Συγκλονίζει η εικόνα μιας άστεγης οικογένειας με μικρό μωρό που ζει στην περιοχή του Καράβολα, καθώς βρέθηκε από τη μια στιγμή στην άλλη στον δρόμο. Όπως αναφέρει η μητέρα του μικρού αγοριού, αναγκάστηκαν να περάσουν τη νύχτα στο τροχόσπιτο της ομάδας αστέγων και το ζεύγος ζητά τη βοήθεια της Πολιτείας ώστε να ορθοποδήσουν, να βρουν δουλειά και να μπουν σε ένα σπίτι.

Δίχως καμιά υπερβολή, ο μικρός Σταύρος είναι μόλις 1,5 ετών και έχει ζήσει ήδη το σκληρό πρόσωπο της ζωής. Τη στιγμή που άλλα παιδάκια της ηλικίας του νιώθουν τη θαλπωρή του σπιτιού, το μικρό αγόρι δεν έχει σπίτι και πέρασε τη νύχτα σε ένα τροχόσπιτο. Είναι πολύ μικρός για να καταλάβει τις δυσκολίες που περιμένουν την οικογένειά του, μια οικογένεια που βρέθηκε από τη μια στιγμή στην άλλη στον δρόμο.

«Δύσκολο όχι μόνο για εμένα που βρέθηκα σε αυτή την κατάσταση, αλλά και για αρκετό κόσμο. Και με την ακρίβεια και με τα ενοίκια. Είναι λίγοι άνθρωποι που κατανοούν τις δυσκολίες, αλλά πιστεύω ότι μπορούμε να τις ξεπεράσουμε», ανέφερε η μητέρα του μικρού στην κάμερα της ΚΡΗΤΗ TV.

ΤΑ ΝΕΑ του neakriti.gr στο Google News