ΔΕΔΔΗΕ: Διακοπές ρεύματος σε περιοχές της Κρήτης σήμερα Πέμπτη 17 Μαρτίου

Κρήτη
ΔΕΔΔΗΕ: Διακοπές ρεύματος σε περιοχές της Κρήτης σήμερα Πέμπτη 17 Μαρτίου

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Οι περιοχές και οι ώρες που θα σημειωθεί διακοπή ρεύματος στην Κρήτη σύμφωνα με τον ΔΕΔΔΗΕ

Διακοπές ρεύματος σύμφωνα με την ανακοίνωση του ΔΕΔΔΗΕ θα πραγματοποιηθούν σήμερα, Πέμπτη 17 Μαρτίου, σε περιοχές των νομών Ηρακλείου και Χανίων καθώς ο ΔΕΔΔΗΕ υλοποιεί έργα συντήρησης, ενίσχυσης ή αναβάθμισης δικτύων.

Νομός Ηρακλείου

Από τις 8:00 π.μ. έως 9:30 π.μ. Στο δήμο Ηρακλείου,στην ε.ο.Ηρακλείου - Μοιρών από τη διακλάδωση των Αθανάτων μέχρι τη Σταυρακιανή καμάρα.Στα χωριά Αθανάτοι, Σταυράκια, Στις εγκαταστάσεις της επιχείρησης Τσατσάκη στην ε.ο Ηρακλείου - Μοιρών, στις περιοχές των επιχειρήσεων Ίανθος, Ξυλοστάτης του πτηνοτροφείου Λιοκουκουδάκη, αποθήκης Πηρουνάκη και σε όλες τις επιχειρήσεις και αντλιοστάσια των παραπάνω χωριών, λόγω κατασκευών.

Από τις 8:00 π.μ. έως 4:00 μ.μ. Στο δήμο Ηρακλείου, στην ε.ο.Ηρακλείου - Μοιρών στις περιοχές από την πρώην επιχείρηση Ύδραμα μέχρι την διακλάδωση Αθανάτων.Στις περιοχές των αρδευτικών Αγγουριδάκη, Τσιμπραγού, Πηγάκη, του επικοινωνιακού κέντρου Τelestet πλησίον της επιχείρησης TOYOTA, του πρατηρίου υγρών καυρίμων της Shell στο 7ο χιλ. της ε.ο.Ηρ. - Μοιρών, των αρδευτικών Μουλακάκη, Μητσοτάκη, Μαμαλάκη, της βιοτεχνίας Βλατά - Ξυδάκη, του εργοστασίου σκαπτικών Μηναδάκη, των δεξαμενών Σκουλούδη στην διακλάδωση των Αθανάτων, λόγω κατασκευών.

Από τις 2:00 π.μ. έως 3:30 μ.μ. Στο δήμο Ηρακλείου, στην ε.ο.Ηρακλείου - Μοιρών από τη διακλάδωση των Αθανάτων μέχρι τη Σταυρακιανή καμάρα.Στα χωριά Αθανάτοι, Σταυράκια, Στις εγκαταστάσεις της επιχείρησης Τσατσάκη στην ε.ο Ηρακλείου - Μοιρών, στις περιοχές των επιχειρήσεων Ίανθος, Ξυλοστάτης του πτηνοτροφείου Λιοκουκουδάκη, αποθήκης Πηρουνάκη.Στις περιοχές μετά το ΠΑΓΝΗ και το Δημοτικό σχολείο, δεξιά τον τσιμεντόδρομο προς το ποτάμι, Λειβάδα Βουτών, Γιοφυράκια Βουτών, στις περιοχές των ιδρυμάτων Καλοκαιρινού, του βουστασίου Περδικογιάννη του κέντρου Βενιανάκη στη Λειβάδα Βουτών και των αρδευτικών Πηγάκη, Στεφανάκη, Μουλακάκη και Κουμπενάκη καθώς και σε όλες τις επιχειρήσεις και αντλιοστάσια των παραπάνω περιοχών, λόγω κατασκευών.

Νομός Χανίων

Από τις 8:00 π.μ. έως 4:00 μ.μ. Στο δήμο Χανίων, BY NIGHT, ταβέρνα Πλατανι, πτηνοτροφείο Βρουβακη, Μεγαλα Χωραφια, Καλαμι, φυλακές Καλαμιου, λόγω κατασκευών.

ΤΑ ΝΕΑ του neakriti.gr στο Google News