Ηράκλειο: Επικίνδυνη καθίζηση επί του ΒΟΑΚ - Ξεκινούν άμεσα οι εργασίες συντήρησης (εικόνες, βίντεο)

Κρήτη
Ηράκλειο: Επικίνδυνη καθίζηση επί του ΒΟΑΚ - Ξεκινούν άμεσα οι εργασίες συντήρησης (εικόνες, βίντεο)

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Τί δήλωσε ο αντιπεριφερειάρχης Κρήτης, Νίκος Συριγωνάκης

Ένα ακόμα επικίνδυνο σημείο για τους οδηγούς στο οδικό δίκτυο κατέγραψε οδοιπορικό του neakriti.gr στον ΒΟΑΚ, λίγα μέτρα πριν την έξοδο για τη Λεωφόρο Κνωσού. 

Ο δρόμος - όπως φαίνεται και στις σχετικές εικόνες - παρουσιάζει καθίζηση και στα δύο ρεύματα κυκλοφορίας, με εντονότερη στο ρεύμα από Ηράκλειο προς Ρέθυμνο, φαινόμενο που έχει εντοπιστεί και εντείνεται, εδώ και 1,5 χρόνο. 

«Υπάρχει σοβαρό πρόβλημα στο υπέδαφος εδώ και ενάμιση χρόνο, ωστόσο, η κατάσταση επιδεινώθηκε, το τελευταίο χρονικό διάστημα», παραδέχτηκε ο αντιπεριφερειάρχης Ηρακλείου, Νίκος Συριγωνάκης, μιλώντας στην ΚΡΗΤΗ TV.

Ο ίδιος αναφέρθηκε στις παρεμβάσεις που, ήδη, έχουν δρομολογηθεί για το επίμαχο σημείο. Με βάση αυτές, θα κατασκευαστεί τοιχίο αντιστήριξης κάτω από την γέφυρα, ενώ αύριο, Τετάρτη 16 Μαρτίου, το πρωί έως το απόγευμα, θα πραγματοποιηθούν εργασίες ασφαλτόστρωσης στο επίμαχο σημείο της εθνικής οδού.

Πιο αναλυτικά, η Διεύθυνση Τεχνικών Έργων της Περιφέρειας Κρήτης θα ξεκινήσει εργασίες για την επισκευή της καθίζησης, ενώ παρακαλούνται οι οδηγοί να τηρούν την εργοταξιακή σήμανση. 

ΤΑ ΝΕΑ του neakriti.gr στο Google News