Ηράκλειο: «Φως» στις συνθήκες θανάτου της 45χρονης θα ρίξει η νεκροψία (βίντεο)

Κρήτη
Ηράκλειο: «Φως» στις συνθήκες θανάτου της 45χρονης θα ρίξει η νεκροψία (βίντεο)

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Τραγικές φιγούρες τα συγγενικά της πρόσωπα τα οποία κλήθηκαν για την αναγνώριση του πτώματος της άτυχης γυναίκας

Μπροστά σε ένα σοκαριστικό θέαμα βρέθηκαν νωρίς το πρωί του Σαββάτου 5 Μαρτίου 2022, περιπατητές στο Μπεντενάκι καθώς αντίκρισαν στα βράχια το πτώμα μιας γυναίκας.

Στην περιοχή επικράτησε αναστάτωση, με το λιμεναρχείο και τον Ιατροδικαστή να σπεύδουν στο σημείο.

Άμεσα στήθηκε επιχείρηση για την περισυλλογή της σορού από το ρηχό σημείο, με σκάφος του σωματείου λεμβούχων του λιμένα Ηρακλείου και στην συνέχεια διαπιστώθηκε ότι η σορός ανήκει σε γυναίκα ηλικίας 45 ετών, τα ίχνη της οποίας είχαν χαθεί χθες βράδυ, με συγγενικά της πρόσωπα να την αναζητούν.

Τραγικές φιγούρες τα συγγενικά της πρόσωπα τα οποία κλήθηκαν για την αναγνώριση του πτώματος της άτυχης γυναίκας.

Σύμφωνα με πληροφορίες, η γυναίκα δεν έφερε χτυπήματα, ωστόσο, φως στα ακριβή αίτια του θανάτου θα ρίξει η νεκροψία – νεκροτομή.

Η ανακοίνωση από το υπουργείο Ναυτιλίας και Νησιωτικής Πολιτικής:

«Ενημερώθηκε πρωινές ώρες χθες η Λιμενική Αρχή Ηρακλείου, για ύπαρξη σορού, στη θαλάσσια περιοχή έμπροσθεν παραλιακής Λεωφόρου Σοφοκλή Βενιζέλου, σε απόσταση 15 μέτρων από το κρηπίδωμα.

Άμεσα, στο σημείο μετέβησαν στελέχη του Κεντρικού Λιμεναρχείου Ηρακλείου και αφού εντόπισαν την ανωτέρω σορό, η οποία έφερε ενδύματα και υποδήματα, την μετέφεραν, αρχικά σε προβλήτα του λιμένα Ηρακλείου και στη συνέχεια στο Εργαστήριο Ιατροδικαστικών Επιστημών του ΠΑ.Γ.Ν.Η., όπου και αναγνωρίστηκε από οικείο πρόσωπο. Πρόκειται για 45χρονη ημεδαπή.

Προανάκριση διενεργείται από το Κεντρικό Λιμεναρχείο Ηρακλείου, ενώ παραγγέλθηκε η διενέργεια νεκροψίας-νεκροτομής, καθώς και τοξικολογική εξέταση».

ΤΑ ΝΕΑ του neakriti.gr στο Google News