Κρήτη

Μποκέας: Συμμετείχε στην οργανωτική συνάντηση για τους Παράκτιους Μεσογειακούς Αγώνες

Ο Δήμαρχος Μαλεβιζίου Μενέλαος Μποκέας στην πρώτη οργανωτική συνάντηση για τη διοργάνωση των Παράκτιων Μεσογειακών Αγώνων του 2023

Στην πρώτη οργανωτική συνάντηση για τη διοργάνωση των Παράκτιων Μεσογειακών Αγώνων του 2023 συμμετείχε ο Δήμαρχος Μαλεβιζίου Μενέλαος Μποκέας με την αρμόδια Αντιδήμαρχο Αθλητισμού Χρύσα Λυρώνη Παγκάλου.

Η συνάντηση πραγματοποιήθηκε παρουσία του Υφυπουργού Αθλητισμού Λευτέρη Αυγενάκη, των μελών της Διεθνούς Επιτροπής Μεσογειακών Αγώνων καθώς και της Οργανωτικής Επιτροπής των Αγώνων που εξέφρασαν την ικανοποίηση τους για τη μέχρι σήμερα προετοιμασία που έχει γίνει.

Αμέσως μετά ο Δήμαρχος Μαλεβιζίου υποδέχτηκε τον Υφυπουργό Αθλητισμού, τα μέλη της Διεθνούς Επιτροπής Μεσογειακών Αγώνων καθώς και τα μέλη της Οργανωτικής Επιτροπής των 3ων Παράκτιων Μεσογειακών Αγώνων «Ηράκλειο 2023»στο Αλιευτικό Καταφύγιο Ροδιάς στην Παντάνασσα. Εκει έγινε εκτενής ενημέρωση για τις υποδομές που υπάρχουν καθώς και για τα έργα που έχουν προγραμματιστεί και βρίσκονται στο στάδιο της δημοπράτησης ,έχοντας ως στόχο την πλήρη αναβάθμιση του Λιμανιού.

ΤΑ ΝΕΑ του neakriti.gr ΣΤΟ Google News

Τα δημοφιλέστερα του 24ώρου

Σχόλια