«Έφυγε» η Κατερίνα Σιγανού - Συντετριμμένη η οικογένεια της

Κρήτη
«Έφυγε» η Κατερίνα Σιγανού - Συντετριμμένη η οικογένεια της

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

«Σήμερα, Τριτη 1 Μαρτιου 2022 στις 16:00 θα την αποχαιρετήσουμε με την αγάπη που όλοι μας της έχουμε στην εκκλησία της Καμαριανης, Αλικαρνασσού» αναφέρει η οικογένειά της

Σήμερα, Τριτη 1 Μαρτιου θα πραγματοποιηθεί η κηδεία της Κατερίνας Σιγανού, από το Ηράκλειο. «Ήταν μια εξαιρετική ευαίσθητη και συμπονετική γυναίκα, μάνα, φίλη ΑΝΘΡΩΠΟΣ γεμάτη αγάπη κ πάντα μα πάντα με το χαμόγελο» αναφέρει η οικογένεια της σε συλλυπητήριο μήνυμα.

Ακολουθεί το πλήρες κείμενο:

«Η λατρεμένη μας Κατερίνα  έφυγε πολύ νωρίς μετά την άξια μάχη που έδωσε. Σήμερα, Τριτη 1 Μαρτιου 2022 στις 16:00 θα την αποχαιρετήσουμε με την αγάπη που όλοι μας της έχουμε στην εκκλησία της Καμαριανης, Αλικαρνασσού.

Ήταν μια εξαιρετική ευαίσθητη και συμπονετική γυναίκα, μάνα, φίλη ΑΝΘΡΩΠΟΣ γεμάτη αγάπη κ πάντα μα πάντα με το χαμόγελο!!  Αφήνει ένα μεγάλο κενό και η ίδια είναι αναντικατάστατη. 

Επί 20 συναπτά έτη εργαζόταν στο τραπεζικό σύστημα του Ηρακλείου εξυπηρετωντας πάντα με το χαμόγελο τους πάντες.

Το Κατερινάκι μας έμενε πάντα στην ουσία των πραγμάτων, γι’ αυτό και τα χρήματα για τα στεφάνια και τα λουλούδια θα κατατεθούν στο ΕΥ ΖΩ με τον Καρκίνο του οποίου το έργο εκτιμούσε αμέριστα. Ο σύζυγος Μάνος Ορφανός και τα παιδιά Τζωρτζινα και Γιάννης.»

ΤΑ ΝΕΑ του neakriti.gr στο Google News