Six Blades Jiu-Jitsu: Μαθήματα έξι βασικών αξιών για μικρούς και μεγάλους

Κρήτη
Six Blades Jiu-Jitsu: Μαθήματα έξι βασικών αξιών για μικρούς και μεγάλους

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Εκδηλώσεις
Παρασκευή,11 Μαρ 2022, 18:00
στο συνεδριακό του Ibis Hotels στο Ηράκλειο Κρήτης
Στόχος της ημερίδας θα είναι η ευαισθητοποίηση της εκπαιδευτικής και αθλητικής κοινότητας, καθώς και των γονέων σε αυτό το ζήτημα κι η παρακίνηση ώστε να μπουν όλοι στη δράση

«Ο αθλητικός σύλλογος ΛΑΒΡΥΣ, μέλος της διεθνούς οργάνωσης SIX BLADES JIU JITSU με την υποστήριξη της ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑΣ ΚΡΗΤΗΣ διοργανώνει ημερίδα με τίτλο «ΝΑΙ ΜΠΟΡΩ- μαθήματα αξιών για μικρούς και μεγάλους». Στη διάρκεια της εκδήλωσης θα επεξηγηθεί πως το άθλημα ΒJJ SIX BLADES καλλιεργεί στα παιδιά 6 βασικές αξίες: Σεβασμός, οικογένεια, αυτοπειθαρχία, τιμή – αξιοπρέπεια, αφοσίωση & θετική εστίαση.

Προσκεκλημένοι της εκδήλωσης θα είναι εκπαιδευτικοί από την ομάδα του naiboro.gr η οποία δημιουργήθηκε από τον Στέφανο Ξενάκη, συγγραφέα, αφοσιωμένο στην προσωπική αυτοβελτίωση.

Το naiboro.gr είναι μια πρωτοβουλία η οποία παρέχει σε εκπαιδευτικούς και γονες δωρεάν υλικό, πρακτικές, οπτικοακουστικά μέσα κι άλλα εργαλεία, τα οποία προάγουν στα παιδιά πρωτοβάθμιας και προσχολικής ηλικίας αξίες όπως η αυτοεκτίμηση, η στοχοθεσία, η εξέλιξη κι άλλες ταυτόσημες αξίες με τις δικές μας.

Την εκδήλωση η οποία θα πραγματοποιηθεί την Παρασκευή 11 Μαρτίου 2022 στις 18:00, στο συνεδριακό του Ibis Hotels στο Ηράκλειο Κρήτης, θα παρουσιάσει ο ίδιος ο Στέφανος Ξενάκης και η είσοδος είναι απολύτως δωρεάν. Οι θέσεις είναι περιορισμένες λόγω covid και θα τηρηθεί αυστηρά σειρά προτεραιότητας. Οι ενδιαφερόμενοι θα μπορούν να παρακολουθήσουν την εκδήλωση και live stream στο You Tube κανάλι: Events in Crete.

Στόχος της ημερίδας μας θα είναι η ευαισθητοποίηση της εκπαιδευτικής και αθλητικής κοινότητας, καθώς και των γονέων σε αυτό το ζήτημα κι η παρακίνηση ώστε να μπουν όλοι στη δράση!»

ΤΑ ΝΕΑ του neakriti.gr στο Google News