Ηράκλειο: «Βαριά» πρόστιμα σε μπαρ που σημείωσε ρεκόρ παραβάσεων – Συνελήφθη ο ιδιοκτήτης

Κρήτη
Ηράκλειο: «Βαριά» πρόστιμα σε μπαρ που σημείωσε ρεκόρ παραβάσεων – Συνελήφθη ο ιδιοκτήτης

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Χθες Παρασκευή διεξήχθησαν συνολικά 2.199 έλεγχοι και καταγράφηκαν 14 παραβάσεις για μη χρήση μάσκας, μια παράβαση αντικαπνιστικού, ενώ σε μπαρ επιβλήθηκα πολλαπλά πρόστιμα

Αδιάκοποι παραμένουν οι έλεγχοι της αστυνομίας στο νησί για την τήρηση των μέτρων κατά της διασποράς του κορωνοϊού.

Χθες Παρασκευή 25 Φεβρουαρίου, διεξήχθησαν συνολικά 2.199 έλεγχοι.

Πιο συγκεκριμένα στα Χανιά καταγράφηκαν πέντε παραβάσεις για μη χρήση μάσκας, δυο σε πολίτες σε εξωτερικό χώρο και τρεις σε πελάτες παντοπωλείου και μίνι μάρκετ.

Στο Ρέθυμνο σημειώθηκαν δύο παραβάσεις μια για μη χρήση μάσκας σε υπάλληλο καφετέριας και μια παράβαση αντικαπνιστικού νόμου σε κατάστημα υγειονομικού ενδιαφέροντος, καθώς επέτρεψε σε πελάτη να καπνίζει εντός καταστήματος και επιβλήθηκε πρόστιμο 500 ευρώ στο κατάστημα και 100 ευρώ στον πελάτη.

Στο Ηράκλειο σημειώθηκαν οχτώ παραβάσεις για μη χρήση μάσκας σε πεζούς σε εξωτερικό χώρο. Την ίδια ώρα σε μπαρ επιβλήθηκε πρόστιμο 5.000 ευρώ και 15νθήμερη αναστολή λειτουργίας καθώς υπήρχαν δυο πελάτες εντός καταστήματος, οι οποίοι δεν διέθεταν τα απαραίτητα πιστοποιητικά εμβολιασμού ή νόσησης. Στο ίδιο κατάστημα επιβλήθηκε πρόστιμο 500 ευρώ για παράβαση αντικαπνιστικού νόμου καθώς υπήρχαν σταχτοδοχεία πάνω στα τραπέζια. Ο ιδιοκτήτης του εν λόγω μπαρ συνελήφθη καθώς δεν είχε τα απαραίτητα πιστοποιητικά υγείας και είχε επιτρέψει την κατανάλωση αλκοόλ σε ανήλικο.

Στο νομό Λασιθίου δεν καταγράφηκε καμία παράβαση.

Διαβάστε ΕΔΩ όλες τις ειδήσεις για τον κορωνοϊό.

(φωτογραφία Unsplash)

ΤΑ ΝΕΑ του neakriti.gr στο Google News