Τρία κρουαζιερόπλοια στο λιμάνι του Ηρακλείου τον Μάρτιο

Κρήτη
Τρία κρουαζιερόπλοια στο λιμάνι του Ηρακλείου τον Μάρτιο

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Τα πλοία ‘’Le Bougainville’’ και ‘’Viking Star’’ αναμένεται να «δέσουν» στο λιμάνι του Ηρακλείου στις 24 Μαρτίου

Σταδιακά ξεκινά η φετινή τουριστική σεζόν στην Κρήτη με το επόμενο κρουαζιερόπλοιο να αναμένεται στα μέσα Μαρτίου. Σύμφωνα με το πρόγραμμα του Οργανισμού Λιμένος Ηρακλείου, το πλοίο ‘’Mein Schiff 6’’, το οποίο ξεκινά από την Αίγυπτο, αναμένεται να «δέσει» στο λιμάνι του Ηρακλείου στις 15 Μαρτίου, και ώρα 15:00.

Το κρουαζιερόπλοιο ‘’Mein Schiff 6’’, ανήκει στην εταιρία TUI Cruises και έχει μήκος 295 μέτρα.

Στις 24 Μαρτίου αναμένονται τα πλοία ‘’Le Bougainville’’ και ‘’Viking Star’’, τα οποία θα προσεγγίσουν στις 7:00 το πρωί.

Σύμφωνα με τα στοιχεία του υπουργείου Τουρισμού και φορείς του κλάδου αναμένεται ισχυρή ανάπτυξη της ελληνικής κρουαζιέρας για φέτος.

Αξίζει να τονιστεί ότι φέτος, πέραν των παγκοσμίως γνωστών προορισμών (Σαντορίνη, Μύκονος, Κέρκυρα, Ηράκλειο), στόχος του υπουργού Τουρισμού, Βασίλη Κικίλια, σε όλες του τις επαφές με φορείς και εταιρείες του κλάδου ήταν να αρχίσουν να βρίσκουν θέση στον χάρτη της κρουαζιέρας και μικρότεροι προορισμοί.

Όπως σημείωσε ο υπουργός, η Ελλάδα βρίσκεται μέσα τους τρεις πρώτους προορισμούς παγκοσμίως για τους βορειοευρωπαίους από την Accor, ένα από τα μεγαλύτερα τουριστικά και ξενοδοχειακά brands στον κόσμο και δη η Κρήτη, η οποία είναι ανάμεσα στους 5 κορυφαίους προορισμούς στον κόσμο για το 2022.

Στο αρχείο που ακολουθεί το αναλυτικό πρόγραμμα των πλοίων στο νησί

(φωτογραφία Unsplash)

ΤΑ ΝΕΑ του neakriti.gr στο Google News