Προβλήματα στις ακτοπλοϊκές συγκοινωνίες – Ποια δρομολόγια διεξάγονται κανονικά

Κρήτη
Προβλήματα στις ακτοπλοϊκές συγκοινωνίες – Ποια δρομολόγια διεξάγονται κανονικά

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Οι επιβάτες που πρόκειται να ταξιδέψουν σήμερα καλό είναι πριν την αναχώρησή τους να επικοινωνούν με τα κατά τόπους λιμεναρχεία

Κανονικά διεξάγονται μέχρι στιγμής σήμερα Πέμπτη 24 Φεβρουαρίου, τα δρομολόγια των πλοίων από τα λιμάνια της Κρήτης, παρά των δυσμενών καιρικών συνθηκών.

Στο λιμάνι τη Ρόδου το πλοίο «Πρέβελη»

Η Αιγαίον Πέλαγος Θαλάσσιες Γραμμές με ανακοίνωση της ενημερώνει το επιβατικό κοινό ότι το πλοίο «Πρέβελη» θα παραμείνει στο λιμάνι της Ρόδου λόγω των δυσμενών καιρικών συνθηκών. Τα δρομολόγια που δεν θα πραγματοποιηθούν.

«H ΑΙΓΑΙΟΝ ΠΕΛΑΓΟΣ ΘΑΛΑΣΣΙΕΣ ΓΡΑΜΜΕΣ ενημερώνει το επιβατικό κοινό ότι λόγω των δυσμενών καιρικών συνθηκών που αναμένεται να επικρατήσουν στους λιμένες που προσεγγίζει το πλοίο Ε/Γ-Ο/Γ ΠΡΕΒΕΛΗΣ, το πλοίο θα παραμείνει στο λιμένα της Ρόδου μετά την άφιξη του στις 23/02/2022 και θα παραμείνουν ανεκτέλεστα τα παρακάτω δρομολόγια:

Πέμπτη 24/02/2022 από Ρόδο προς Χάλκη-Διαφάνι-Κάρπαθο-Κάσο-Σητεία-Ανάφη-Σαντορίνη-Μηλο-Πειραιά

και Παρασκευή 25/02/2022 από Πειραιά προς Μήλο-Σαντορίνη-Ανάφη-Ηράκλειο-Σητεία-Κάσο-Κάρπαθο-Διαφάνι-Χάλκη-Ρόδο.

Το πλοίο θα επανέλθει στα εγκεκριμένα δρομολόγια του την Κυριακή 27/02/2022 και ώρα 03:00 π.μ.».

Προβλήματα στις ακτοπλοϊκές συγκοινωνίες

Προβλήματα έχουν δημιουργηθεί στις ακτοπλοϊκές συγκοινωνίες λόγω ισχυρών ανέμων που πνέουν σε πολλές θαλάσσιες περιοχές και σύμφωνα με την ΕΜΥ φθάνουν πρόσκαιρα στο Αιγαίο τα 9 μποφόρ.

Από το λιμάνι του Πειραιά δεν εκτελέστηκαν τα πρωϊνά δρομολόγια των πλοίων για τις Κυκλάδες, ενώ κανονικά διεξάγονται τα δρομολόγια στον Αργοσαρωνικό.

Επίσης, από τη Ραφήνα δεν εκτελούνται τα δρομολόγια για τις Κυκλάδες και από το Λαύριο δεν θα πραγματοποιηθεί το δρομολόγιο super jet για Κέα.

Οι επιβάτες που πρόκειται σήμερα Πέμπτη 24 Φεβρουαρίου, να ταξιδέψουν καλό είναι πριν την αναχώρησή τους να επικοινωνούν με τα κατά τόπους λιμεναρχεία και τουριστικά πρακτορεία για αλλαγές η τροποποιήσεις που μπορεί να υπάρξουν στα δρομολόγια λόγω των δυσμενών καιρικών συνθηκών

ΤΑ ΝΕΑ του neakriti.gr στο Google News