Τραγωδία στην Λάρισα: Νεκρός 22χρονος Χανιώτης που καταπλακώθηκε από τοίχο

Κρήτη
Τραγωδία στην Λάρισα: Νεκρός 22χρονος Χανιώτης που καταπλακώθηκε από τοίχο

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Φρικτό θάνατο βρήκε ένας 22χρονος φοιτητής με καταγωγή από τα Χανιά την Κυριακή 20 Φεβρουαρίου, σε κεντρικό δρόμο της Λάρισας, όταν καταπλακώθηκε από τοιχίο εγκαταλελειμμένου σπιτιού, ενόσω επέστρεφε από νυκτερινή διασκέδαση στο σπίτι του, μαζί με δύο φίλους του

Φρικτό θάνατο βρήκε ένας 22χρονος φοιτητής με καταγωγή από τα Χανιά την Κυριακή 20 Φεβρουαρίου, σε κεντρικό δρόμο της Λάρισας, όταν καταπλακώθηκε από τοιχίο εγκαταλελειμμένου σπιτιού, ενόσω επέστρεφε από νυκτερινή διασκέδαση στο σπίτι του, μαζί με δύο φίλους του.

Πιο συγκεκριμένα, ο άτυχος φοιτητής επιστρέφοντας, στις 7:30 με 8:00 σήμερα το πρωί στο σπίτι του, μαζί με δυο άλλους φίλους τους, στη διασταύρωση Ασκληπιείου-Εξοικονόμων, κλώτσησε τη μεταλλική πόρτα της εισόδου εγκαταλελειμμένης κατοικίας και το τοιχίο που υπήρχε διπλά από αυτή έπεσε.

Φαίνεται πως κλωτσώντας την πόρτα ο άτυχος νεαρός, έχασε την ισορροπία του και έπεσε στο έδαφος. Έπειτα το ίδιο ετοιμόρροπο τοιχίο του κτιρίου, κατέρρευσε τραυματίζοντάς τον θανάσιμα. Οι φίλοι του βρίσκονταν σε κατάσταση σοκ και άρχισαν να φωνάζουν για βοήθεια. Ένας άλλος νεαρός, κάτοικος της περιοχής, ακούγοντας τις κραυγές έσπευσε στο σημείο, στα χεριά του οποίου ξεψύχησε ο νεαρός, οντάς βαριά τραυματισμένος.

//--> //-->

Στην περιοχή έσπευσε ασθενοφόρο και δυνάμεις της Πυροσβεστικής, ήταν όμως αργά για τον 22χρονο.

Οι τοπικές αρχές, όπως και οι ιδιοκτήτες της ετοιμόρροπης κατοικίας έχουν ενημερωθεί για τα τραγικά γεγονότα. Αξίζει να σημειωθεί ότι ο νεαρός άντρας στα χέρια του οποίου ξεψύχησε ο φοιτητής, είχε το 2019 κάνει καταγγελία στον Δήμο, την Πολεοδομία και σε άλλες τοπικές υπηρεσίες, προκειμένου οι ιδιοκτήτες του συγκεκριμένου οικήματος να προβούν σε επιδιόρθωση των ετοιμόρροπων τμημάτων αυτού.

Μάλιστα, κατά τη διάρκεια των σεισμών που έγιναν τον Μάρτιο, τμήμα του εξωτερικού τοιχίου, που προκάλεσε τον θανάσιμο τραυματισμό του 22χρονου, είχε καταρρεύσει και στη συνέχει επιδιορθώθηκε.

ΤΑ ΝΕΑ του neakriti.gr στο Google News