Σύλλογος Επαγγελματιών Ταξί Ηρακλείου: «Βέλη» κατά της διοίκησης του ΟΛΗ για μεροληψία

Κρήτη
Σύλλογος Επαγγελματιών Ταξί Ηρακλείου: «Βέλη» κατά της διοίκησης του ΟΛΗ για μεροληψία

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Ο Σύλλογος των Επαγγελματιών Ταξί Ηρακλείου απέστειλε και επιστολή προς τον υπουργό Ναυτιλίας και Νησιωτικής Πολιτικής Γιάννη Πλακιωτάκη, ρίχνοντας ευθέως «βέλη» κατά της διοίκησης του ΟΛΗ, κάνοντας λόγο για μεροληψία

Δεν είναι μόνο οι ιδιοκτήτες τουριστικών λεωφορείων που αντέδρασαν για τη σύσκεψη στον ΟΛΗ που έγινε για τον τουρισμό, όμως δεν κλήθηκαν. Ανάλογη αντίδραση υπάρχει και από τον Σύλλογο Επαγγελματιών Ιδιοκτητών Επιβατηγών Αυτοκινήτων Ταξί Ηρακλείου. Δικαίως και ο κλάδος των ταξί θεωρεί ότι έχει μερίδιο στην προσφορά και εξυπηρέτηση του τουρισμού και επίσης δεν κλήθηκε στην περιβόητη σύσκεψη, που υπενθυμίζεται ότι κλήθηκε για παράδειγμα το Αστικό ΚΤΕΛ Ηρακλείου. Μάλιστα, ο Σύλλογος των Επαγγελματιών Ταξί Ηρακλείου απέστειλε και επιστολή προς τον υπουργό Ναυτιλίας και Νησιωτικής Πολιτικής Γιάννη Πλακιωτάκη, ρίχνοντας ευθέως «βέλη» κατά της διοίκησης του ΟΛΗ, κάνοντας λόγο για μεροληψία.

Στην ανακοίνωση αναφέρεται:

«Κύριε υπουργέ, απαράδεκτη, και σε σημείο να τείνει να χαρακτηριστεί αντισυνταγματική, η συμπεριφορά της διοικήσεως του Οργανισμού Λιμένος Ηρακλείου, όπου, για μια ακόμη φορά, μας επισημαίνει το πόσο “αμερόληπτα” διοικεί τον Οργανισμό.

Είναι ανεπίτρεπτο, λίγο πριν την έναρξη της τουριστικής περιόδου, να συγκαλεί σύσκεψη κατόπιν αιτήματος του Εμπορικού Συλλόγου και να μην καλούνται όλοι οι εμπλεκόμενοι φορείς, παρά μόνον και κατ’ επανάληψη ορισμένα “επιλεκτικά” και “συγγενικά” πρόσωπα του κυρίου διευθύνοντος συμβούλου.

Ενημερωθήκαμε από πολίτες για το θέμα της συζήτησης, το οποίο πραγματεύεται τους επισκέπτες που θα κατευθύνονται από τα τουριστικά πλοία στο κέντρο της πόλης.

Γνωρίζετε καλύτερα από τον καθένα πως υπάρχουν νόμοι που διέπουν το μεταφορικό έργο. Με ποια λογική, τίνος πρωτοβουλία δεν ενημερώθηκαν όλοι οι φορείς; Τελικά, οδεύουμε σε μια συνεργασία ή σε πελατειακές σχέσεις;

Οφείλουμε να προστατεύσουμε τους συναδέλφους μας και δε θα επιτρέψουμε σε κανέναν να “παίξει” με την περιουσία κανενός.

Ζητάμε άμεσα την παραίτηση του διορισμένου διευθύνοντος συμβούλου, για το καλό του Οργανισμού και το συμφέρον της πόλης του Ηρακλείου. Σε διαφορετική περίπτωση, θα θέλαμε να μας απαντήσει, με πρωτοκολλημένη επιστολή, τους λόγους για τους οποίους επανειλημμένως ο κλάδος των ταξί δεν ενημερώνεται και δε ζητείται η παρουσία του σε μια τόσο σημαντική θεματική ενότητα.

Θέλουμε ένα λιμάνι για όλους τους πολίτες του Ηρακλείου, μια διοίκηση που θα σέβεται τους πολίτες και τους επαγγελματίες της πόλης, με γνώμονα τους νόμους του κράτους, και όχι να πράττει κατά το δοκούν».

ΤΑ ΝΕΑ του neakriti.gr στο Google News