Αρναουτάκης: Συνάντηση με την ΤΕΕ ανατολικής Κρήτης

Κρήτη
Αρναουτάκης: Συνάντηση με την ΤΕΕ ανατολικής Κρήτης

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Η Διοικούσα Επιτροπή του ΤΕΕ Τμήματος Ανατολικής Κρήτης, έθεσε σαν θέμα στον Περιφερειάρχη την προγραμματική σύμβαση μεταξύ Περιφέρειας Κρήτης , Δήμου Σητείας και ΤΕΕ/ΤΑΚ για τον προσεισμικό έλεγχο των σχολικών κτιρίων όλων των βαθμίδων στη Σητεία

Στις 28 Ιανουαρίου πραγματοποιήθηκε συνάντηση του Περιφερειάρχη Κρήτης κ. Σταύρου Αρναουτάκη με τον Πρόεδρο και τα μέλη της Διοικούσας Επιτροπής του Τεχνικού Επιμελητηρίου Τμήματος Ανατολικής Κρήτης στα γραφεία της Περιφέρειας Κρήτης.

Η Διοικούσα Επιτροπή του ΤΕΕ Τμήματος Ανατολικής Κρήτης, έθεσε σαν θέμα στον Περιφερειάρχη την προγραμματική σύμβαση μεταξύ Περιφέρειας Κρήτης , Δήμου Σητείας και ΤΕΕ/ΤΑΚ για τον προσεισμικό έλεγχο των σχολικών κτιρίων όλων των βαθμίδων στη Σητεία. Θέμα συζήτησης επίσης, ήταν οι θέσεις του ΤΕΕ/ΤΑΚ για τον ΒΟΑΚ και το κομμάτι Παχιά Άμμος - Σητεία, καθώς επίσης και η επικείμενη συνεργασία του Τεχνικού Επιμελητηρίου Τμήμα Ανατολικής Κρήτης με το γραφείο Europe Direct της Περιφέρειας Κρήτης και το Ευρωπαϊκό Ταμείο Ανάκαμψης.

Τέλος, ο Πρόεδρος της ΔΕ πρότεινε την δημιουργία – λειτουργία Παρατηρητηρίου Οδικής Ασφάλειας στην Κρήτη, με την συνδρομή του ΤΕΕ/ΤΑΚ , της Τροχαίας καθώς και της Περιφέρειας Κρήτης.

Από την πλευρά του ο Περιφερειάρχης Κρήτης κ. Σταύρος Αρναουτάκης, ευχήθηκε καλή επιτυχία στο έργο του νεοσύστατης Διοικούσας Επιτροπής του ΤΕΕ/ΤΑΚ, εκφράζοντας την ευχαρίστησή του για την άριστη συνεργασία μεταξύ Περιφέρειας Κρήτης και Τεχνικού Επιμελητηρίου Τμήματος Ανατολικής Κρήτης, το οποίο αποτελεί τον θεσμικό σύμβουλο σε αναπτυξιακά θέματα.

ΤΑ ΝΕΑ του neakriti.gr στο Google News