Χανιά: Ανθρωποκυνηγητό για τους πέντε ποινικούς κρατούμενους - Το πιθανότερο σενάριο για τον τρόπο απόδρασης τους(εικόνες)

Κρήτη
Χανιά: Ανθρωποκυνηγητό για τους πέντε ποινικούς κρατούμενους - Το πιθανότερο σενάριο για τον τρόπο απόδρασης τους(εικόνες)

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Οι κρατούμενοι είχαν φτάσει στα Χανιά μετά την μεταγωγή τους από τον Πειραιά, το πρωί του Σαββάτου 5 Φεβρουαρίου - Τεράστια κινητοποίηση της ΕΛΑΣ

Πέντε ποινικοί κρατούμενοι, οι τέσσερις αλβανικής καταγωγής και ένας Πακιστανικής καταγαωγής, απέδρασαν τα ξημερώματα της Δευτέρας 7 Φεβρουαρίου 2022, από το Αστυνομικό Μέγαρο Χανίων.

Οι κρατούμενοι είχαν φτάσει στα Χανιά μετά την μεταγωγή τους, με το πλοίο της γραμμής από Πειραιά, το πρωί του Σαββάτου 5 Φεβρουαρίου.

Στην Αστυνομιική Διεύθυνση Χανίων καταγράφεται το πρωινό της Δευτέρας τεράστια κινητοποίηση και ισχυρές δυνάμεις της αστυνομίας, από όλες τις υπηρεσίες της ΕΛΑΣ, έχουν εξαπολύσει ανθρωποκυνηγητό για τον εντοπισμό τους, προς κάθε κατεύθυνση.

Πηγές που δεν έχουν ακόμη επιβεβαιωθεί, αναφέρουν ότι οι κρατούμενοι που απέδρασαν, κατάφεραν να λυγίσουν τα κάγκελα στο παράθυρο της τουαλέτας των κρατητηρίων.

Οι κρατούμενοι επρόκειτο να μεταφερθούν στο κατάστημα κράτησης «Κρήτη 1» στις φυλακές Αγιάς Χανίων.

Οι πέντε κρατούμενοι είχαν καταδικαστεί για κακουργηματικές πράξεις (ληστείες, ανθρωποκτονία και ναρκωτικά).

Για τον εντοπισμό τους έχει κινητοποιηθεί το σύνολο της ΕΛΑΣ, πραγματοποιώντας ελέγχους σε όλο το οδικό δίκτυο στον Βόρειο Οδικό Άξονα, στα λιμάνια και στα αεροδρόμια του νησιού.

ΤΑ ΝΕΑ του neakriti.gr στο Google News