Κρήτη: Δυο γυναίκες έκλεψαν 128 ευρώ από επιχείρηση - Τρεις συλλήψεις για κάνναβη

Κρήτη
Κρήτη: Δυο γυναίκες έκλεψαν 128 ευρώ από επιχείρηση - Τρεις συλλήψεις για κάνναβη

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Τι έδειξε η έρευνα της αστυνομίας σε Ηράκλειο και Ρέθυμνο

Στην σύλληψη δυο γυναικών για κλοπή προχώρησαν αστυνομικοί του Τμήματος Άμεσης Δράσης Ηρακλείου, το Σάββατο 5 Φεβρουαρίου.

Ειδικότερα, οι ανωτέρω ημεδαπές αφαίρεσαν από επιχείρηση προϊόντα συνολικής χρηματικής αξίας 128 ευρώ. Από αστυνομικούς της ανωτέρω υπηρεσίας άμεσα αναζητήθηκαν, εντοπίστηκαν και συνελήφθησαν.

Σε έλεγχο που πραγματοποιήθηκε εντοπίστηκαν και τα αφαιρεθείσα προϊόντα τα οποία και αποδόθηκαν στην παθούσα.

Η προανάκριση διενεργείται από την Υποδιεύθυνση Ασφάλειας Ηρακλείου.

Παράλληλα, στην σύλληψη δυο αντρών που κατηγορούνται για δυο ξεχωριστές περιπτώσεις παραβάσεων της Νομοθεσίας περί ναρκωτικών ουσιών, προχώρησε το βράδυ του Σαββάτου 5 Φεβρουαρίου στο Ηράκλειο η αστυνομία.

Ειδικότερα, κατά τη διάρκεια διαφορετικών ελέγχων που πραγματοποίησαν αστυνομικοί της Ομάδας Δίκυκλης Αστυνόμευσης του Τμήματος Άμεσης Δράσης Ηρακλείου, εντόπισαν στην κατοχή συνολικά δύο ημεδαπών, μικροποσότητες κάνναβης οι οποίες και κατασχέθηκαν. Οι ημεδαποί συνελήφθησαν. Η προανάκριση διενεργείται από το Τμήμα Δίωξης Ναρκωτικών ταης Υποδιεύθυνσης Ασφαλείας Ηρακλείου

Σύλληψη ενός άνδρας για μικροποσότητα κάνναβης έγινε και στο Ρέθυμνο, από αστυνομικούς του Τμήματος Αστυνομικών Επιχειρήσεων Ρεθύμνου.

Ειδικότερα, από αστυνομικούς της ανωτέρω υπηρεσίας, τις πρώτες πρωινές ώρες της Κυριακής 6 Φεβρουαρίου , πραγματοποιήθηκε έλεγχος στον ημεδαπό. Κατά την διάρκεια του ελέγχου βρέθηκαν στην κατοχή του και κατασχέθηκε μικροποσότητα κάνναβης. Η προανάκριση διενεργείται από την Υποδιεύθυνση Ασφάλειας Ρεθύμνης.

(Φωτογραφία Αρχείου IN TIME)

ΤΑ ΝΕΑ του neakriti.gr στο Google News