Αλλαγές στην Πυροσβεστική Κρήτης - Νέος διοικητής Πυροσβεστικών Υπηρεσιών ο Γιώργος Τσικαλάς

Κρήτη
Αλλαγές στην Πυροσβεστική Κρήτης - Νέος διοικητής Πυροσβεστικών Υπηρεσιών ο Γιώργος Τσικαλάς

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Δεν έχει γίνει ακόμη γνωστό ποιος «διαδέχεται» τον Γιώργο Τσικαλά στη θέση του Διοικητή της Πυροσβεστικής Υπηρεσίας Ηρακλείου

Αλλαγή σκυτάλης στην ηγεσία της Πυροσβεστικής Υπηρεσίας Κρήτης, καθώς ο άρτι προαχθείς στο βαθμό του αρχιπυράρχου Γιώργος Τσικαλάς, είναι ο νέος Γενικός Περιφερειακός Διοικητής των Πυροσβεστικών Δυνάμεων Κρήτης.

Ο κ. Τσικαλάς ο οποίος μέχρι πρόσφατα υπηρετούσε από τη θέση του διοικητή της Πυροσβεστικής Υπηρεσίας Ηρακλείου, ήταν πάντα δίπλα στους συναδέλφους τους με σεβασμό στο δύσκολο έργο τους και αποτελεί «κόσμημα» για την Πυροσβεστική Υπηρεσία.

Στο μεταξύ, ο μέχρι χθες Διοικητής των Πυροσβεστικών Υπηρεσιών Κρήτης κ. Δημοσθένης Μπουντουράκης προήχθη σε υποστράτηγο και «μετακομίζει» στη Σάμο αναλαμβάνοντας καθήκοντα Συντονιστή Επιχειρήσεων Πυροσβεστικού Σώματος Βορείου, Νοτίου Αιγαίου και Κρήτης.

Σημειώνεται ότι δεν έχει γίνει ακόμη γνωστό ποιος «διαδέχεται» τον Γιώργο Τσικαλά στη θέση του Διοικητή της Πυροσβεστικής Υπηρεσίας Ηρακλείου.

Εξάλλου, ο έως τώρα διοικητής της Πυροσβεστικής Υπηρεσίας Χανίων Γιώργος Μαρκουλάκης προήχθη σε αρχιπύραρχο και, σύμφωνα με πληροφορίες, αναλαμβάνει καθήκοντα στο νεοσύστατο υπουργείο κλιματικής αλλαγής-Αρχηγείο του Σώματος στην Αθήνα.

Τη θέση του ως διοικητής Πυροσβεστικής Υπηρεσίας Χανίων αναλαμβάνει ο πύραρχος Ξενοφών Τσιλιμιγκάκης που υπηρετούσε μέχρι πρότινος ως διοικητής στην Π.Υ. Βρυσσών Χανίων.

Εξάλλου, νέος διοικητής της Πυροσβεστικής Υπηρεσίας Ρεθύμνου είναι ο πύραρχος Αντώνης Πρωτοπαπαδάκης ο οποίος ήταν διοικητής στον Α’ Π.Σ. Χανίων.

Τέλος στο Λασίθι, διοικητής Πυροσβεστικών Υπηρεσίών τοποθετήθηκε ο Πύραρχος Κωνσταντίνος Γεροδήμος ο οποίος ήταν διοικητής της Π.Υ. Αγίου Νικολάου.

ΤΑ ΝΕΑ του neakriti.gr στο Google News