Χανιά: Τροχαίο στην περιοχή της Χαλέπας με τραυματισμό δικυκλιστή (εικόνες)

Κρήτη
Χανιά: Τροχαίο στην περιοχή της Χαλέπας με τραυματισμό δικυκλιστή (εικόνες)

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Άμεσα στο σημείο έσπευσε ασθενοφόρο του ΕΚΑΒ , που παρέλαβε το νεαρό οδηγό τραυματισμένο αλλά χωρίς ευτυχώς να διατρέχει κίνδυνο

Ένα ακόμα τροχαίο ατύχημα , αυτή τη φορά στην περιοχή της Χαλέπας, με ένα νεαρό οδηγό μοτοσικλέτας να τραυματίζεται, σημειώθηκε λίγο πριν τις οκτώ. Ο νεαρός κινείτο με τη μοτοσικλέτα του στην οδό Προφήτη Ηλία με κατεύθυνση το Σόδυ, όταν λίγο μετά την εκκλησία της Ευαγγελίστριας συγκρούστηκε με ΙΧ αυτοκίνητο που οδηγούσε ηλικιωμένος. Ο οδηγός του ΙΧ είχε κατεύθυνση προς το κέντρο όταν επιχείρησε να στρίψει αριστερά. Κάτω από αδιευκρίνιστες συνθήκες συγκρούστηκε με τη μοτοσικλέτα η οποία ανετράπη και ο οδηγός της βρέθηκε στο οδόστρωμα.

Άμεσα στο σημείο έσπευσε ασθενοφόρο του ΕΚΑΒ , που παρέλαβε το νεαρό οδηγό τραυματισμένο αλλά χωρίς ευτυχώς να διατρέχει κίνδυνο, καθώς επίσης πυροσβεστικό όχημα και περιπολικό της τροχαίας Χανίων. Ο οδηγός της μοτοσικλέτας διακομίσθηκε στο Τμήμα Επειγόντων Περιστατικών του Νοσοκομείου Χανίων για την αντιμετώπιση των τραυμάτων του. 

Κάτοικοι της οδού Προφήτη Ηλία τόνισαν την επικινδυνότητα του δρόμου, σημειώνοντας ότι δεκάδες τροχαία ατυχήματα καταγράφονται κάθε χρόνο σε ένα τμήμα πενήντα μέτρων, από την Πλατεία μέχρι και τη διασταύρωση για το Σόδυ.

ΤΑ ΝΕΑ του neakriti.gr στο Google News