Θανατηφόρο τροχαίο στα Χανιά: Συγκλονίζουν οι λεπτομέρειες της τραγωδίας (εικόνες, βίντεο)

Κρήτη
Θανατηφόρο τροχαίο στα Χανιά: Συγκλονίζουν οι λεπτομέρειες της τραγωδίας (εικόνες, βίντεο)

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Το νεαρό θύμα του τροχαίου, μόλις 20 ετών, βρίσκονταν έξω με άδεια απολύσεως από τον στρατό και επρόκειτο να απολυθεί σε περίπου δυο εβδομάδες - Το όχημα έπεσε από ύψος 10-15 μέτρων

Ένα ακόμη τροχαίο δυστύχημα συγκλονίζει το νησί της Κρήτης, στο οποίο έχασε τη ζωή του ένας άνδρας μόλις 20 ετών.

Το θανατηφόρο τροχαίο σημειώθηκε στις 3:30 τα ξημερώματα της Κυριακής 30 Ιανουαρίου στο Παμπιόλο του Δήμου Πλατανιά, που βρίσκεται κοντά στον Αλικιανό Χανίων.

Σύμφωνα με πληροφορίες, το αυτοκίνητο στο οποίο επέβαιναν τρία άτομα, εξετράπη της πορείας του με αποτέλεσμα να χάσει τη ζωή του ένας 20χρονος.

Ο νεαρός, μαζί με την παρέα του, διασκέδαζε σε κατάστημα της περιοχής νωρίτερα το βράδυ του Σαββάτου, ενώ πληροφορίες αναφέρουν πως βρίσκονταν έξω με άδεια απολύσεως από τον στρατό και επρόκειτο να απολυθεί σε περίπου δυο εβδομάδες.

Οι άλλοι δυο νεαροί, ηλικίας 20 και 23 ετών που βρίσκονταν στο όχημα, τραυματίστηκαν ελαφρά και η ζωή τους δεν βρίσκεται σε κίνδυνο.

Όπως διακρίνεται στο βίντεο και τις φωτογραφίες, το όχημα δεν έστριψε ποτέ και έπεσε από ύψος 10-15 μέτρων, προσκρούοντας στην συνέχεια σε καλλιέργειες αβοκάντο που υπάρχουν στο σημείο.

Για τον απεγκλωβισμό του θύματος του τροχαίου επιχείρησαν έξι πυροσβέστες με δύο οχήματα, ενώ οι άλλοι δύο επιβαίνοντες μεταφέρθηκαν στο Νοσοκομείο Χανίων με ασθενοφόρο του ΕΚΑΒ.

https://twitter.com/pyrosvestiki/status/1487642353670176769
ΤΑ ΝΕΑ του neakriti.gr στο Google News