Αποκόρωνας: Χειροπέδες σε τρεις λαθροκυνηγούς

Κρήτη
Αποκόρωνας: Χειροπέδες σε τρεις λαθροκυνηγούς

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Οι θηροφύλακες έκαναν έλεγχο κατά τον οποίο εντόπισαν έξι σκοτωμένους λαγούς, 3 κυνηγετικά όπλα, φυσίγγια και φυσιγγιοθήκες

Βγήκαν για κυνήγι στα χιόνια, ωστόσο τελικά συνελήφθησαν για παράνομη θήρα λαγού. Ο λόγος για τρεις άνδρες, οι οποίοι έγιναν «τσακωτοί» το απόγευμα της Τετάρτης 26 Ιανουαρίου, σε περιοχή του Αποκόρωνα Χανίων, καθώς φέρονται να κυνηγούσαν παράνομα λαγούς.

 Την προχθεσινή ημέρα, ομοσπονδιακοί θηροφύλακες έκαναν περιπολία στις χιονοσκεπείς περιοχές του Αποκόρωνα Χανίων. Σύμφωνα με πληροφορίες, οι θηροφύλακες εντόπισαν κάποια άτομα να κυνηγούν στο χιόνι. Οι άνδρες της Θηροφυλακής τούς έστησαν «ενέδρα» και στις 6:30 το απόγευμα προχθές Τετάρτη σταμάτησαν ένα αγροτικό αυτοκίνητο, στο οποίο επέβαιναν 3 άτομα.

Οι θηροφύλακες έκαναν έλεγχο κατά τον οποίο εντόπισαν έξι σκοτωμένους λαγούς, 3 κυνηγετικά όπλα, φυσίγγια και φυσιγγιοθήκες. Όλα τα εν λόγω ευρήματα κατασχέθηκαν, ενώ το ίδιο συνέβη και με το αυτοκίνητο στο οποίο επέβαιναν. Οι τρεις λαθροκυνηγοί οδηγήθηκαν τελικά στο Αστυνομικό Μέγαρο Χανίων, όπου πέρασαν το προχθεσινό τους βράδυ. Σύμφωνα με την Α' Κυνηγετική Ομοσπονδία Κρήτης-Δωδεκανήσου, οι συλληφθέντες οδηγήθηκαν χθες το πρωί στη Διεύθυνση Δασών Χανίων, όπου απολογήθηκαν και σχηματίστηκε δικογραφία.

Φωτογραφία αρχείου Unsplash

ΤΑ ΝΕΑ του neakriti.gr στο Google News