Κρήτη

ΔΣ εργαζομένων Νοσοκομείου Αγίου Νικολάου: Ανάκληση απόφασης παύσης προϊσταμένου ιατρού του ΤΕΠ

«Ζητούμε από τη διοίκηση του νοσοκομείου να επανεξετάσει την απόφαση της και να την ανακαλέσει για να αποκατασταθεί ένα αμοιβαίο κλίμα εμπιστοσύνης και καλής συνεργασίας στο Νοσοκομείο και στο ΤΕΠ» αναφέρει το ΔΣ του συλλόγου εργαζομένων Γενικού Νοσοκομείου Αγίου Νικολάου

Ανακοίνωση εξέδωσε το ΔΣ του συλλόγου εργαζομένων Γενικού Νοσοκομείου Αγίου Νικολάου, αναφορικά με την απόφαση παύσης του προϊσταμένου ιατρού του ΤΕΠ. Το ΔΣ του συλλόγου εργαζομένων, Κρήτης ζητά  την ανάκληση της της εν λόγω απόφασης, εκφράζοντας τη διαμαρτυρία του.

Ακολουθεί το πλήρες κείμενο του ΔΣ του συλλόγου εργαζομένων:

«Το ΔΣ του συλλόγου εργαζομένων Γενικού Νοσοκομείου Αγίου Νικολάου Κρήτης εκφράζει τη διαμαρτυρία του για την απόφαση της διοίκησης για παύση του προϊσταμένου ιατρού του ΤΕΠ κ. Κακολύρη και ζητά  την ανάκληση της.

Ο κ. Κακολύρης ως προϊστάμενος κατέβαλε μεγάλες προσπάθειες για την  εύρυθμη λειτουργία του ΤΕΠ παρόλες τις τραγικές ελλείψεις σε  ιατρικό δυναμικό, όπως αναφέρει σε έγγραφο του και  το ιατρονοσηλευτικό προσωπικό του τμήματος. Ουσιαστικά μεταβλήθηκε από τη διοίκηση  σε εξιλαστήριο θύμα για να καλυφθούν οι κυβερνητικές ευθύνες για την υποστελέχωση και τα χρόνια προβλήματα λειτουργίας του τμήματος.

Με τη συγκεκριμένη απόφαση μένει   χωρίς προϊστάμενο ένα νευραλγικό ιατρικό τμήμα του νοσοκομείου, αφού ο κ. Κακολύρης παύθηκε από προϊστάμενος  του ΤΕΠ χωρίς να τοποθετηθεί κάποιος άλλος στη θέση αυτή.  Επίσης με τη συγκεκριμένη απόφαση δίνεται το μήνυμα ότι κινδυνεύουν όποιοι εργαζόμενοι διεκδικούν και αναδεικνύουν ως συνδικαλιστικά στελέχη τα προβλήματα υποστελέχωσης του νοσοκομείου.

Ζητούμε από τη διοίκηση του νοσοκομείου να επανεξετάσει την απόφαση της και να την ανακαλέσει για να αποκατασταθεί ένα αμοιβαίο κλίμα εμπιστοσύνης και καλής συνεργασίας στο Νοσοκομείο και στο ΤΕΠ.»

Φωτογραφία αρχείου Rawpixel

ΤΑ ΝΕΑ του neakriti.gr ΣΤΟ Google News

Τα δημοφιλέστερα του 24ώρου

Σχόλια