ΔΕΔΔΗΕ: Διακοπές ρεύματος σε περιοχές της Κρήτης αύριο Παρασκευή 28 Ιανουαρίου

Κρήτη
ΔΕΔΔΗΕ: Διακοπές ρεύματος σε περιοχές της Κρήτης αύριο Παρασκευή 28 Ιανουαρίου

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Οι περιοχές και οι ώρες που θα σημειωθεί διακοπή ρεύματος στην Κρήτη σύμφωνα με τον ΔΕΔΔΗΕ

Διακοπές ρεύματος σύμφωνα με την ανακοίνωση του ΔΕΔΔΗΕ θα πραγματοποιηθούν αύριο, Παρασκευή 28 Ιανουαρίου, σε περιοχές των νομών Ηρακλείου και Χανίων, καθώς ο ΔΕΔΔΗΕ υλοποιεί έργα συντήρησης, ενίσχυσης ή αναβάθμισης δικτύων.

Νομός Ηρακλείου

Από τις 7:30 π.μ. έως 10:30 π.μ. Στο δήμο Ηρακλείου, στο κέντρο του Ηρακλείου, στην οδό Ρούσου Χούρδου από την Εθνική τράπεζα μέχρι την οδό Σμύρνης και στην οδό Σμύρνης από την οδό Κόζύρη μέχρι την οδό Γιαννιτσών. Επίσης στην οδό Γιαννιτσών, λόγω κατασκευών.

Από τις 8:00 π.μ. έως 2:00 μ.μ. Στο δήμο Αρχανών – Αστερουσίων, στα χωριά Μυρτιά, Αστρακοί και στην είσοδο του χωριού Σγουροκεφάλι από την πλευρά της Επσκοπής. Επίσης στις περιοχές του ελαιουργείου Μελισσουργάκη πριν τη διακλάδωση προς Μυρτιά, του φωτοβολταϊκού πάρκου Τσαγκαρουλάκη και των αντλιοστασίων Θραψανιωτάκη, Ξυδιανάκη, Νικολιδάκη και σε όλες τις επιχειρήσεις και αντλιοστάσια των παραπάνω περιοχών και χωριών, λόγω κατασκευών.

Από τις 10:30 π.μ. έως 12:30 μ.μ. Στο δήμο Ηρακλείου, στην περιοχή του πρώην Υγειονομικού, στην οδό Ταξιάρχου Μαρκοπούλου από την οδό Ιουστινιανού μέχρι την εκκλησία του Αγ.Ματθαίου, λόγω κατασκευών.

Από τις 12:30 μ.μ. έως 2:30 μ.μ. Στο δήμο Ηρακλείου, στην πλατεία Ελευθερίας στην οδό Πεδιάδος από την οδό Ανωπόλεως μέχρι τη Λ.Δημοκρατίας, λόγω κατασκευών.

Νομός Χανίων

Από τις 8:00 π.μ. έως 9:00 π.μ. Στο δήμο Ακρωτηρίου, στις περιοχές Αρώνι, Καθιανά, Παζινός, 115 ΠΜ, Στέρνες, Μαράθι και αεροδρόμιο Δασκαλογιάννης, λόγω κατασκευών.

Από τις 8:00 π.μ. έως 3:00 μ.μ. Στο δήμο Ακρωτηρίου, όλη η είσοδος του αεροδρομίου, καύσιμα και καταστήματα rent car, έξω από αεροδρόμιο, πρατήριο καυσίμων αεροδρομίου, λόγω κατασκευών.

ΤΑ ΝΕΑ του neakriti.gr στο Google News