Κρήτη

Στ. Αρναουτάκης: «Η συνεργασία όλων των φορέων στην κακοκαιρία απέδωσε»(εικόνες, vid)

Ο Περιφερειάρχης Κρήτης ευχαρίστησε όλες τις εμπλεκόμενες Υπηρεσίες για το θετικό αποτέλεσμα στη διαχείριση της «Ελπίδας»  

«Η συνεργασία όλων των φορέων στην κακοκαιρία απέδωσε», τόνισε σήμερα στο Περιφε-ρειακό Συμβούλιο Κρήτης, ο Περιφερειάρχης Σταύρος Αρναουτάκης, ευχαριστώντας τα αι-ρετά και τα υπηρεσιακά στελέχη της Περιφέρειας Κρήτης για το έργο τους στην διαχείριση της «Ελπίδας», υπογραμμίζοντας την πολύ καλή συνεργασία που υπήρξε με τους Δήμους, την Πολιτική Προστασία, την Αστυνομία, την Πυροσβεστική, τις Υγειονομικές κι όλες τις ε-μπλεκόμενες Υπηρεσίες.

«Αυτό που οφείλουμε όλοι να κάνουμε είναι να συνεργαζόμαστε, να ακολουθούμε τις οδηγί-ες που κάθε φορά μας δίνουν οι ειδικοί και παράλληλα, καλό είναι να μας έχει περισσότερη εμπιστοσύνη η κεντρική διοίκηση γιατί έτσι μπορεί να υπάρξει καλύτερο αποτέλεσμα», ση-μείωσε ο Σταύρος Αρναουτάκης.

Ο Περιφερειάρχης Κρήτης επεσήμανε πως η κλιματική αλλαγή είναι παρούσα, δεδομένο που αναγκάζει όλους τους φορείς να δρουν κάθε φορά συγκροτημένα, υπολογίζοντας τις συνέ-πειες που θα έχει ένα ακραίο φαινόμενο. «Είναι εδώ η κλιματική αλλαγή και είναι πολύ κα-λύτερο να προσπαθούμε και να προλαμβάνουμε, παρά να χρειάζεται εκ των υστέρων να επι-χειρούμε», ανέφερε.

Ο Σταύρος Αρναουτάκης αναφέρθηκε στο έργο που έχουν επιτελέσει όλες οι Υπηρεσίες στον καθαρισμό ρεμάτων και ποταμών και στις τέσσερις περιφερειακές ενότητες, σημείωσε πως είναι όλα τα στελέχη σε 24ωρη βάση σε επιφυλακή σε περιόδους εκτάκτων αναγκών και γε-γονότων όπως τις τελευταίες μέρες.

ΤΑ ΝΕΑ του neakriti.gr ΣΤΟ Google News

Τα δημοφιλέστερα του 24ώρου

Σχόλια