Μποκέας: «Ένα μεγάλο ευχαριστώ σε όσους κατάφεραν και κράτησαν ανοιχτούς τους δρόμους στο Μαλεβίζι»  

Κρήτη
Μποκέας: «Ένα μεγάλο ευχαριστώ σε όσους κατάφεραν και κράτησαν ανοιχτούς τους δρόμους στο Μαλεβίζι»  

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Από τις πρώτες πρωινές ώρες της Κυριακής μέχρι σήμερα, τα μηχανήματα του Δήμου Μαλεβιζίου δουλεύουν ασταμάτητα και κατάφεραν να κρατήσουν όλο το οδικό δίκτυο του Δήμου ανοιχτό

Ένα μεγάλο ευχαριστώ απηύθυνε ο Δήμαρχος Μαλεβιζίου Μενέλαος Μποκέας, σε όσους επί τρεις μέρες εργάστηκαν ακατάπαυστα και κατάφεραν να κρατήσουν ανοικτό όλο το Οδικό Δίκτυο του Δήμου Μαλεβιζίου.

Από τις πρώτες πρωινές ώρες της Κυριακής μέχρι σήμερα,  τα μηχανήματα του Δήμου Μαλεβιζίου δουλεύουν ασταμάτητα και κατάφεραν να κρατήσουν όλο το οδικό δίκτυο του Δήμου ανοιχτό.

Οι δύο κεντρικές αρτηρίες, προς Γωνιές αλλά και προς Δαμάστα, δεν έκλεισαν ούτε λεπτό και μόνο κατά διαστήματα ήταν αναγκαία η χρήση αλυσίδων. Ο σχεδιασμός που είχε γίνει τις προηγούμενες μέρες απέδωσε και όλοι οι δρόμοι, ακόμα και μεταξύ των ορεινών χωριών του Δήμου Μαλεβιζίου, παρέμειναν ανοικτοί.

«Ένα μεγάλο ευχαριστώ στους Προέδρους των Τοπικών Συμβουλίων και τους εργαζόμενους του Δήμου και των Νομικών μας Προσώπων, αλλά και στους συνεργάτες μου αιρετούς με επικεφαλής τον αντιδήμαρχο Πολιτικής Προστασίας. Κι ένα ακόμη μεγαλύτερο ευχαριστώ στους χειριστές των μηχανημάτων μας. Τρεις μέρες τώρα δίνουν πραγματική μάχη, ξεπερνώντας τους εαυτούς τους. Είναι αυτοί που κρατάνε το οδικό δίκτυο του Μαλεβιζίου ανοιχτό. Βρίσκονται συνεχώς εκεί, για να είμαστε ασφαλείς οι υπόλοιποι» ανέφερε ο Δήμαρχος Μαλεβιζίου Μενέλαος Μποκέας και πρόσθεσε « Ένα θερμό ευχαριστώ και στα Σώματα Ασφαλείας για τη συνεχή συνεργασία. Κι ειδικά ευχαριστώ την Περιφέρεια Κρήτης για την ανταπόκριση και τη διάθεση του αλατοδιανομέα που επιχειρεί στο δρόμο Γωνιανό Φαράγγι προς Γωνιές. Παρά τα ακραία φαινόμενα, η Πολιτική μας Προστασία τα κατάφερε. Κανένας δρόμος κλειστός στο Μαλεβίζι».

ΤΑ ΝΕΑ του neakriti.gr στο Google News