Χανιά: Αναβλήθηκε η δίκη για την τραμπούκικη επίθεση στην Ήβη – Κλειστά και αύριο τα δικαστήρια

Κρήτη
Χανιά: Αναβλήθηκε η δίκη για την τραμπούκικη επίθεση στην Ήβη – Κλειστά και αύριο τα δικαστήρια

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Αναβολή και στην πολύκροτη δίκη για το θάνατο του 47χρονου φιλάθλου του Εθνικού Πειραιώς, Κώστα Κατσούλη

Δεν διεξήχθη τελικά, σήμερα Τρίτη 25 Ιανουαρίου, η εκδίκαση της υπόθεσης για την τραμπούκικη επίθεση που είχε δεχτεί τον Ιούνιο του 2016, στα Χανιά η ακτιβίστρια για τα δικαιώματα της LGBTQI κοινότητας Ήβη Καϊσερλή, η οποία είχε μεταφερθεί με «ανοιγμένο» κεφάλι στο νοσοκομείο. 

Η δίκη είχε προσδιοριστεί να λάβει χώρα στο Τριμελές Εφετείο Πλημμελημάτων Κρήτης (Χανιά). 

Ωστόσο, μετά την απόφαση του Υπουργείου Δικαιοσύνης περί αναστολής των εργασιών όλων των δικαστηρίων και εισαγγελιών των Περιφερειών Κρήτης, Αττικής, Νοτίου Αιγαίου και των περιφερειακών ενοτήτων Βοιωτίας και Εύβοιας (Στερεά Ελλάδα) και της περιφερειακής ενότητας Σποράδων (Θεσσαλία), λόγω των «αιφνιδίων κι έντονων καιρικών φαινομένων», η δίκη αναβλήθηκε και θα προσδιοριστεί νέα δικάσιμος μέσα στο επόμενο διάστημα.

Κλειστό θα παραμείνει αύριο Τετάρτη και το Εφετείο Ανατολικής Κρήτης. Ως εκ τούτου, δεν θα λάβει χώρα η εκδίκαση των υποθέσεων που είχαν προσδιοριστεί για αύριο στο Μικτό Ορκωτό Εφετείο Ανατολικής Κρήτης. Οι συγκεκριμένες υποθέσεις θα προσδιοριστούν ξανά στο επόμενο διάστημα.

Υπόθεση Κατσούλη

Υπενθυμίζεται ότι αύριο επρόκειτο να συνεχιστεί η πολύκροτη δίκη για το θάνατο του 47χρονου φιλάθλου του Εθνικού Πειραιώς Κώστα Κατσούλη, ο οποίος είχε τραυματιστεί βαρύτατα στο γήπεδο της Νέας Αλικαρνασσού τον Σεπτέμβριο του 2014 και είχε αφήσει την τελευταία του πνοή στο 401 Σ.Ν. δύο εβδομάδες αργότερα. 

Ωστόσο, μετά την απόφαση του Υπουργείου Δικαιοσύνης, η εν λόγω δίκη η οποία ξεκίνησε πριν από μερικές ημέρες δεν θα συνεχιστεί αύριο και αναμένεται να επαναπροσδιοριστεί νέα δικάσιμος μέσα στο προσεχές διάστημα.

(Φωτογραφία Αρχείου Unsplash)

ΤΑ ΝΕΑ του neakriti.gr στο Google News