Κρήτη

Κακοκαιρία «Ελπίς»: Παρατείνεται η αργία στην Κρήτη και την Τετάρτη - Τι ανέφερε ο Χρήστος Στυλιανίδης

Τι ανέφερε για την απόφαση καταβολής αποζημίωσης 2.000 ευρώ ανά εγκλωβισμένο οδηγό, από την εταιρεία της Αττικής Οδού

Ο υπουργός  Κλιματικής Αλλαγής και Πολιτικής Προστασίας,  Χρήστος Στυλιανίδης, ανακοίνωσε την παράταση της αργίας τόσο στο Δημόσιο όσο και στον Ιδιωτικό τομέα και για αύριο Τετάρτη 26 Ιανουαρίου, μετάξυ άλλων περιοχών και στην Κρήτη.

Συγκεκριμένα, λόγω της σφοδρής κακοκαιρίας που πλήττει την χώρα αποφασίστηκε πως η σημερινή αργία παρατείνεται και αύριο Τετάρτη σε Αττική, Δωδεκάνησα, Κυκλάδες και Κρήτη.

Ο κ. Στυλιανίδης τόνισε πως «γίνεται προσπάθεια ώστε ο απεγκλωβισμός όλων των συμπολιτών μας να γίνει το συντομότερο. Μέσω του Προαστιακού μεταφέρονται στην Αθήνα όσοι διανυκτέρευσαν στο αεροδρόμιο. Από χθες το βράδυ μετακινούνται στην ΛΕΑ της Αττικής Οδού όλα τα οχήματα που αφέθηκαν από τους οδηγούς και απεγκλωβίστηκαν για να δουλέψουν τα εκχιονιστικά. Είναι σημαντικό ότι αποφύγαμε να έχουμε τραυματισμό ή κάτι χειρότερο. Η συνδρομή του ΕΚΑΒ ήταν χρήσιμη και ευχαριστούμε όλες τις δυνάμεις. Δόθηκε ιδιαίτερη σημασία στα θέματα ιατρικής φροντίδας».

Υπενθυμίζεται ότι μετά το χάος που προκλήθηκε χθες, ο Κυριάκος Μητσοτάκης ζήτησε να αποζημιωθούν οι άνθρωποι που ταλαιπωρήθηκαν στην Αττική Οδό, όπου εγκλωβίστηκαν χιλιάδες οχήματα.

Ειδικότερα, επικοινώνησε με τη διοίκηση της παραχωρησιούχου εταιρείας της Αττικής Οδού και ζήτησε την καταβολή του ποσού των 2.000 ευρώ ανά εγκλωβισμένο αυτοκίνητο. Η εταιρεία το αποδέχθηκε.

ΤΑ ΝΕΑ του neakriti.gr ΣΤΟ Google News

Τα δημοφιλέστερα του 24ώρου

Σχόλια