Κακοκαιρία Ελπίδα: Νυχτερινό οδοιπορικό της εκπομπής «Ώρα Αιχμής» στην κατάλευκη Κρήτη - Εικόνες Σιβηρίας στο Αρκαλοχώρι

Κρήτη
Κακοκαιρία Ελπίδα: Νυχτερινό οδοιπορικό της εκπομπής «Ώρα Αιχμής» στην κατάλευκη Κρήτη - Εικόνες Σιβηρίας στο Αρκαλοχώρι

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Νυχτερινό οδοιπορικό της ΚΡΗΤΗ TV στην κατάλευκη Κρήτη

Νυχτερινό οδοιπορικό σε απευθείας σύνδεση στην εκπομπή «Ώρα Αιχμής» της ΚΡΗΤΗ TV, όπου δημοσιογράφοι και εικονολήπτες μεταφέρουν εικόνες πολικού ψύχους και χιονιά από πολλές περιοχές της Κρήτης.

Η δημοσιογράφος της εκπομπής,. Φιλία Σαριδάκη, βρέθηκε στο Αρκαλοχώρι. Οι σεισμόπληκτοι της περιοχής καθόλη τη διάρκεια της νύχτας κατέβαλαν κάθε προσπάθεια για να προφυλαχθούν από τα ακραία καιρικά φαινόμενα.  Ο φακός της εκπομπής μετέφερε την εικόνα από τα χιόνια και τον παγετό που καθιστούν εξαιρετικά δύσκολη την καθημερινότητα των πολιτών, οι οποίοι λαβωμένοι από τον μεγάλο σεισμό, προσπαθούν να προφυλαχθούν από το κρύο.

Σύμφωνα με τον μετεωρολόγο, Μανόλη Λέκκα, αναμένονται μεγάλες ποσότητες χιονιού, αλλά και εξαιρετικά χαμηλές θερμοκρασίες στις περιοχές που χτυπήθηκαν από το φονικό σεισμό του Σεπτεμβρίου στη Κρήτη.

Η δημοσιογράφος Αθηνά Πατεράκη μετέφερε την εικόνα από τις χιονισμένες Αρχάνες την νύχτα. Μία παρέα νεαρών απολαμβανει το χιόνι λίγο πριν από τα μεσάνυχτα στους δρόμους της περιοχής, οι οποίοι εχουν μετατραπεί σε ...παγωδρομίο.

Παρόμοια είναι η εικόνα και στην απευθείας σύνδεση με τον κόμβο των Πατσίδων μια ανάσα από την πόλη του Ηρακλείου. Η θερμοκρασία στην περιοχή έχει πέσει κάτω από το μηδέν.

Η δημοσιογράφος Στέλλα Μαθιουδάκη, μετέφερε την εικόνα την νύχτα από τους χιονισμένους Αρμένους, με το χιόνι να έχει σκεπάσει τα πάντα και τους οδηγούς να προσπαθούν να διασχίσουν με χαμηλές ταχύτητες τον παγωμένο δρόμο.

Κατά τη διάρκεια της νύχτας, μηχανήματα της περιφέρειας και των δήμων, όπως και όλες οι ένστολές υπηρεσίες, βρισκόταν σε επιφυλακη.

Στο βίντεο που ακολουθεί, το εκτενές ρεπορτάζ της εκπομπής «Ώρα Αιχμής»

ΤΑ ΝΕΑ του neakriti.gr στο Google News