Κρήτη

ΒΟΑΚ: Παρατείνεται η απαγόρευση κυκλοφορίας των φορτηγών αυτοκινήτων άνω των 3,5 τόνων

Λόγω των έκτακτων επικίνδυνων καιρικών φαινομένων

Η Γενική Περιφερειακή Αστυνομική Διεύθυνση Κρήτης εξέδωσε ανακοίνωση σχετικά με απαγόρευση κυκλοφορίας βαρεών οχημάτων  άνω των 3,5 τόνων στον ΒΟΑΚ λόγω της κακοκαιρίας «Ελπίς».

Αναλυτικά η ανακοίνωση:

«Ανακοινώνεται από τη Γενική Περιφερειακή Αστυνομική Διεύθυνση Κρήτης, ότι λόγω των έκτακτων επικίνδυνων καιρικών φαινομένων, παρατείνεται η απαγόρευση κυκλοφορίας όλων των φορτηγών αυτοκινήτων μεικτού βάρους άνω των 3,5 τόνων και λοιπών βαρέων οχημάτων από την 08:00 ώρα της Τρίτης 25 Ιανουαρίου έως και την 09:00 ώρα της Τετάρτης 26 Ιανουαρίου στα εξής σημεία:

Διεύθυνση αστυνομίας Ρεθύμνης

  • Σε όλο το τμήμα της Επαρχιακής Οδού 3 Ρεθύμνου-Αγίας Γαλήνης.
  • Από τη χιλιομετρική θέση 78 (περιοχή Πανόρμου Δήμου Μυλοποτάμου) έως την χιλιομετρική θέση 106 (όρια Νομών Ρεθύμνης –Ηρακλείου) του Βόρειου Οδικού Άξονα Κρήτης.

Διεύθυνση αστυνομίας Ηρακλείου

  • επί της Νέας Εθνικής Οδού Χανίων –Σητείας (ΒΟΑΚ), και στα δύο ρεύματα κυκλοφορίας του οδικού δικτύου από την χιλιομετρική θέση 106 έως την χιλιομετρική θέση 127.
  • επί της Εθνικής Οδού Ηρακλείου-Αγίας Γαλήνης, και στα δύο ρεύματα κυκλοφορίας του οδικού δικτύου από την χιλιομετρική θέση 21 έως την χιλιομετρική θέση 49 καθώς και της Νέας Διάνοιξης Εθνικής Οδού από Αγία Βαρβάρα έως Αμπελούζο.

Διεύθυνση αστυνομίας Λασιθίου

  • στο οδικό δίκτυο της Εθνικής Οδού Χανίων-Σητείας της Περιφερειακής Ενότητας Λασιθίου

Την προσωρινή απαγόρευση κυκλοφορίας εξαιρούνται όλα τα οχήματα έκτακτης ανάγκης, τα οχήματα οδικής βοήθειας, τα φορτηγά οχήματα που συνδράμουν στον καθαρισμό του Εθνικού Οδικού Δικτύου.

Παρακαλούνται όλοι οι οδηγοί να αποφύγουν στο ελάχιστο τις άσκοπες μετακινήσεις, να είναι ιδιαίτερα προσεκτικοί στα παραπάνω σημεία και για την καλύτερη εξυπηρέτηση τους να συμμορφώνονται στα σήματα και τις υποδείξεις των τροχονόμων».

(φωτογραφία Intime)

ΤΑ ΝΕΑ του neakriti.gr ΣΤΟ Google News

Τα δημοφιλέστερα του 24ώρου

Σχόλια