Κρήτη

Ανατροπή για ΒΟΑΚ: Μία προσφορά για το τμήμα Χερσόνησος - Νεάπολη

ΓΕΚ ΤΕΡΝΑ και ΑΚΤΩΡ συμμαχούν και με την προσθήκη της ΙΝΤΡΑΚΑΤ για την υλοποίηση του έργου στο τμήμα Χερσόνησος - Νεάπολη

Σε θρίλερ εξελίσσεται τελικά το θέμα της κατάθεσης δεσμευτικών προσφορών για το τμήμα Χερσόνησος - Νεάπολη του νέου ΒΟΑΚ, καθώς αρχικώς διέρρευσε η πληροφορία για δύο προσφορές από δύο πολύ ισχυρές κοινοπραξίες και εν συνεχεία, ήρθε η ανατροπή σκηνικού, με νέες πληροφορίες και διαρροές για μία τελικά προσφορά!

Την σύγχυση ενέτεινε το γεγονός ότι μέχρι αυτή την ώρα δεν έχουμε κάποια επίσημη ανακοίνωση από πλευράς υπουργείου Υποδομών που να ξεκαθαρίσει οριστικά το τοπίο.

Η καταληκτική προθεσμία υποβολής προσφορών για το πρώτο τμήμα αυτό του ΒΟΑΚ εξέπνευσε στις 17:00, και σύμφωνα με τις πρώτες πληροφορίες είχαμε δύο προσφορές. Τη μία προσφορά, με βάση τα πρώτα δημοσιεύματα, κατέθεσε η κοινοπραξία «ΓΕΚ ΤΕΡΝΑ-Άκτωρ-Ιντρακάτ» και την άλλη η κοινοπραξία «ΑΒΑΞ-Μυτιληναίος».

Λίγες ώρες αργότερα, ωστόσο, είχαμε ανατροπή σκηνικού! Το φως της δημοσιότητας είδαν νέες πληροφορίες που θέλουν τη κοινοπραξία «ΑΒΑΞ-Μυτιληναίος» να μην έχει καταθέσει τελικώς προσφορά και συνεπώς ως διεκδικήτρια του πρώτου αυτού επιμέρους έργου του ΒΟΑΚ που θα υλοποιηθεί με ΣΔΙΤ να είναι μόνη της η πολύ ισχυρή κοινοπραξία που συνθέτουν η ΓΕΚ ΤΕΡΝΑ, ο ΆΚΤΩΡ και η ΙΝΤΡΑΚΑΤ, τρία κορυφαία ονόματα του εγχώριου κατασκευαστικού κλάδου.

ΤΑ ΝΕΑ του neakriti.gr ΣΤΟ Google News

Τα δημοφιλέστερα του 24ώρου

Σχόλια