Αρκαλοχώρι: Δεν χάνουν το χιούμορ τους οι κάτοικοι παρά τις δυσκολίες (βίντεο)

Κρήτη
Αρκαλοχώρι: Δεν χάνουν το χιούμορ τους οι κάτοικοι παρά τις δυσκολίες (βίντεο)

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Με όπλο το χαμόγελο οι κάτοικοι των οικίσκων αντιμετωπίζουν την σκληρή κακοκαιρία υπενθυμίζοντας πως το χιούμορ πάντα είναι μια λύση

Παρά τις απανωτές δυσκολίες οι κάτοικοι των οικίσκων συνεχίζουν να αντιμετωπίζουν την ζωή με αισιοδοξία και χιούμορ, όπως φαίνεται στο παρακάτω βίντεο:

Την ίδια ώρα συνεχίζεται η μάχη κατά της κακοκαιρίας με τα εκχιονιστικά να επιχειρούν στην περιοχή του Αρκαλοχωρίου ώστε να κρατήσουν τους δρόμους ανοικτούς από το χιόνι, προς εξασφάλιση της ασφάλειας των διερχόμενων οδηγών.

Διαβάστε επίσης:

Αρκαλοχώρι: Βρέθηκε λύση στο πρόβλημα θέρμανσης δεκάδων σεισμόπληκτων συμπολιτών μας

https://www.youtube.com/watch?v=4jzTpcpe_3c?enablejsapi=1&rel=0&autohide=1&showinfo=0&controls=1&disablekb=1&wmode=transparent&modestbranding=1&html5=1&autohide=1

Παρόλα αυτά υπενθυμίζεται ότι σύμφωνα με τον μετεωρολόγο Μανόλη Λέκκα τα «δύσκολα» βρίσκονται μπροστά, σε ότι έχει να κάνει με την κακοκαιρία «Ελπίς», με τον ίδιο να αναφέρει, κατά την τοποθέτηση του στο χθεσινό δελτίο του ΚΡΗΤΗ TV τα παρακάτω:

«Η χιονόπτωση στις πεδινές ζώνες και τις πόλεις ήταν έκπληξη» δήλωσε παράλληλα ο μετεωρολόγος Μανόλης Λέκκας, ο οποίος υπογράμμισε ότι ούτε οι ειδικοί ήταν σε θέση να επιβεβαιώσουν το φαινόμενο ως προς την εμφάνιση του.  Όπως είπε χαρακτηριστικά «η ατμόσφαιρα πολλές φορές είναι απρόβλεπτη», ενώ υποστήριξε ότι από την Τετάρτη θα υπάρχει μια σταδιακή εκτόνωση.

Η φύση μας έστειλε το μήνυμα, έρχονται χειρότερα. Το δεύτερο κύμα θα είναι μεγαλύτερης έντασης καθώς η μάζα είναι πιο ψυχρή. Για το Ηράκλειο επιφυλάσσετε πιθανότατα μια έκπληξη προς τελείωμα του δεύτερου κύματος, δηλαδή την Τρίτη το απόγευμα και το βράδυ με μεγαλύτερη ποσότητα χιονιού. Το χιόνι δεν θα απογοητεύσει καμία περιοχή. Νωρίτερα θα υπάρξουν χιονονιφάδες, το χιόνι που είδαμε και την Κυριακή, αλλά η έκπληξη θα έρθει την Τρίτη – Τετάρτη, όπου θα επιδεινωθεί η κατάσταση στα ανατολικά».

ΤΑ ΝΕΑ του neakriti.gr στο Google News