Κακοκαιρία «Ελπίς»: Στα λευκά ντύθηκε ο αρχαιολογικός χώρος της Κνωσού (εικόνες)

Κρήτη
Κακοκαιρία «Ελπίς»: Στα λευκά ντύθηκε ο αρχαιολογικός χώρος της Κνωσού (εικόνες)

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Την επίσκεψη της έκανε η «Ελπίδα» και στην Κνωσό Ηρακλείου με τον αρχαιολογικό χώρο να ντύνεται στα λευκά συνθέτοντας ένα ονειρικό σκηνικό

Στα λευκά ντύθηκε ο αρχαιολογικός χώρος της Κνωσού, καθώς η κακοκαιρίας «Ελπίς» βρίσκεται σε εξέλιξη σε όλη την χώρα.

Οι χαμηλές θερμοκρασίες και οι περιορισμένοι άνεμοι επέτρεψαν στο χιόνι να στρωθεί ομοιόμορφα σε όλη την Κνωσό δημιουργώντας μοναδικές εικόνες.

Υπενθυμίζεται ότι αναμένεται επιδείνωσης των καιρικών φαινομένων τις επόμενες ώρες, ενώ προβλέπονται πυκνές χιονοπτώσεις σε περιοχές της Κρήτης, με χαμηλό υψόμετρο.

Παράλληλα στην κακοκαιρία «Ελπίς» αναφέρθηκε και ο μετεωρολόγος Μανόλης Λέκκας λέγοντας πως η ένταση του δεύτερου κύματος κακοκαιρίας θα είναι μεγαλύτερη και η κορύφωση των φαινομένων στο Ηράκλειο, αναμένεται από το απόγευμα της Τρίτης προς το βράδυ.

Όπως ανέφερε, η σφοδρότητα των φαινομένων δεν «φαίνονταν από το προγνωστικά μοντέλα, όμως η Κυριακή ήταν κατά σαν γενική πρόβα του καιρού μπροστά στο δεύτερο κύμα που έρχεται. Έχουμε πει πολλές φορές ότι ο καιρός είναι τόσο καλός που προειδοποιεί. Το δεύτερο κύμα είναι αυτό που μας ανησυχεί. Αυτό που έρχεται δηλαδή. Κι όταν το πρώτο κύμα έδωσε αυτά τα φαινόμενα, πρέπει να αντιληφθούμε τι μας περιμένει στο δεύτερο» υπογράμμισε.

ΤΑ ΝΕΑ του neakriti.gr στο Google News