Κρήτη

Μαμουλάκης: Στη Βουλή η διαμαρτυρία Συλλόγου για παράνομα μαθήματα ξένων γλωσσών κατ' οίκων

Τα μέλη του Συλλόγου Ιδιοκτητών Κέντρων Ξένων Γλωσσών Ηρακλείου ζητούν από το Υπουργείο τη διενέργεια ελέγχων για να σταματήσουν τα παράνομα ιδιαίτερα μαθήματα ξένων γλωσσών κατ’ οίκον

Με Κοινοβουλευτική Αναφορά προς τον Υπουργό Ανάπτυξης & Επενδύσεων, ο αν. Τομεάρχης Ανάπτυξης & Επενδύσεων Κ.Ο. ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ, Βουλευτής Ηρακλείου, Χάρης Μαμουλάκης και ο Βουλευτής ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ Ηρακλείου Νίκος Ηγουμενίδης, κατέθεσαν την επιστολή του Συλλόγου Ιδιοκτητών Κέντρων Ξένων Γλωσσών Ηρακλείου Κρήτης, με την οποία ζητείται η διενέργεια ελέγχων για τα παράνομα, κατ’ οίκον μαθήματα.

Ειδικότερα, με την συγκεκριμένη επιστολή, τα μέλη του Συλλόγου ζητούν από το Υπουργείο τη διενέργεια ελέγχων για να σταματήσουν τα παράνομα ιδιαίτερα μαθήματα ξένων γλωσσών κατ’ οίκον, με τα οποία ασκείται αθέμιτος ανταγωνισμός στα νόμιμα αδειοδοτημένα κέντρα ξένων γλωσσών.

Η επιστολή του Συλλόγου:

«Αξιότιμε κύριε Υπουργέ, Μετά την ανακοίνωση από πλευράς του Υπουργείου σας για ενδελεχή έλεγχο στα social media για την ανακάλυψη διαφημίσεων για κομμωτές και ονυχοπλάστες που δραστηριοποιούνται παράνομα χωρίς επαγγελματική στέγη, θα ήμασταν πολύ ικανοποιημένοι, αν κάνατε το ίδιο ακριβώς για ανθρώπους που προσφέρουν παράνομα ιδιαίτερα μαθήματα ξένων γλωσσών κατ’ οίκον ασκώντας αθέμιτο ανταγωνισμό στα νόμιμα αδειοδοτημένα κέντρα ξένων γλωσσών.

Κύριε Υπουργέ, Θεωρώντας ότι μια τέτοια κίνηση θα διασφάλιζε και το δημόσιο συμφέρον αποτρέποντας τη φοροδιαφυγή, είμαστε σίγουροι ότι θα εξετάσετε το θέμα και θα αποφασίσετε κάτι ανάλογο για τον δικό μας κλάδο.»

ΤΑ ΝΕΑ του neakriti.gr ΣΤΟ Google News

Τα δημοφιλέστερα του 24ώρου

Σχόλια