ΔΕΔΔΗΕ: Διακοπές ρεύματος σε περιοχές της Κρήτης σήμερα Δευτέρα 24 Ιανουαρίου

Κρήτη
ΔΕΔΔΗΕ: Διακοπές ρεύματος σε περιοχές της Κρήτης σήμερα Δευτέρα 24 Ιανουαρίου

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Οι περιοχές και οι ώρες που θα σημειωθεί διακοπή ρεύματος στην Κρήτη σύμφωνα με τον ΔΕΔΔΗΕ

Διακοπές ρεύματος σύμφωνα με την ανακοίνωση του ΔΕΔΔΗΕ θα πραγματοποιηθούν σήμερα, Δευτέρα 24 Ιανουαρίου, σε περιοχές των νομών Ηρακλείου και Χανίων καθώς ο ΔΕΔΔΗΕ υλοποιεί έργα συντήρησης, ενίσχυσης ή αναβάθμισης δικτύων.

Νομός Ηρακλείου

Από τις 8:00 π.μ. έως 9:30 π.μ. Στο δήμο Ηρακλείου, στην ε.ο.Ηρακλείου - Μοιρών από τη διακλάδωση των Αθανάτων μέχρι τη Σταυρακιανή καμάρα.Στα χωριά Αθανάτοι, Σταυράκια, Στις εγκαταστάσεις της επιχείρησης Τσατσάκη στην ε.ο Ηρακλείου - Μοιρών, στις περιοχές των επιχειρήσεων Ίανθος, Ξυλοστάτης του πτηνοτροφείου Λιοκουκουδάκη, αποθήκης Πηρουνάκη και σε όλες τις επιχειρήσεις και αντλιοστάσια των παραπάνω χωριών, λόγω κατασκευών.

Από τις 8:00 π.μ. έως 4:00 μ.μ. Στο δήμο Ηρακλείου, στην ε.ο.Ηρακλείου - Μοιρών στις περιοχές από την πρώην επιχείρηση Ύδραμα μέχρι την διακλάδωση Αθανάτων.Στις περιοχές μετά το ΠΑΓΝΗ και το Δημοτικό σχολείο, δεξιά τον τσιμεντόδρομο προς το ποτάμι, Λειβάδα Βουτών, Γιοφυράκια Βουτών, στις περιοχές των ιδρυμάτων Καλοκαιρινού, του βουστασίου Περδικογιάννη του κέντρου Βενιανάκη στη Λειβάδα Βουτών και των αρδευτικών Πηγάκη, Στεφανάκη, Μουλακάκη και Κουμπενάκη καθώς και σε όλες τις επιχειρήσεις και αντλιοστάσια των παραπάνω περιοχών, λόγω κατασκευών.

Από τις 2:00 μ.μ. έως 3:00 μ.μ. Στο δήμο Ηρακλείου, στην ε.ο.Ηρακλείου - Μοιρών από τη διακλάδωση των Αθανάτων μέχρι τη Σταυρακιανή καμάρα.Στα χωριά Αθανάτοι, Σταυράκια, Στις εγκαταστάσεις της επιχείρησης Τσατσάκη στην ε.ο Ηρακλείου - Μοιρών, στις περιοχές των επιχειρήσεων Ίανθος, Ξυλοστάτης του πτηνοτροφείου Λιοκουκουδάκη, αποθήκης Πηρουνάκη και σε όλες τις επιχειρήσεις και αντλιοστάσια των παραπάνω χωριών, λόγω κατασκευών.

Νομός Χανίων

Από τις 8:30 π.μ. έως 3:00 μ.μ. Στο δήμο Ιεράπετρας στην περιοχή του Στόμιου (από το Καλαμάκι έως το Παλιό Καφενείο Κρυτσαλλια) τμηματικά ανά 3 ώρες, λόγω εργασιών συντήρησης του δικτύου.

ΤΑ ΝΕΑ του neakriti.gr στο Google News