Κακοκαιρία «Ελπίδα»: Έντονη χιονόπτωση στο Λασίθι - Εντυπωσιακές εικόνες από Ιεράπετρα και Σητεία

Κρήτη
Κακοκαιρία «Ελπίδα»: Έντονη χιονόπτωση στο Λασίθι - Εντυπωσιακές εικόνες από Ιεράπετρα και Σητεία

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Απαραίτητες οι αντιολισθητικές αλυσίδες στο Σελάκανο Χριστού Ιεράπετρας - Στα λευκά η Ζήρος Σητείας

Η επέλαση της κακοκαιρίας «Ελπίδα» έντυσε στα λευκά και την Περιφερειακή Ενότητα Λασιθίου, με τις εικόνες από το χιονισμένο Σελάκανο Χριστού Ιεράπετρας και την Ζήρο Σητείας να εντυπωσιάζουν.

Στο χιονισμένο Σελάκανο, χρειάζονται αντιολισθητικές αλυσίδες καθώς έχει παγώσει το χιόνι στο οδόστρωμα, δεδομένου ότι επικρατούν συνθήκες ψύχους με αρνητικές θερμοκρασίες.

Στα λευκά η Ζήρος Σητείας

Η πρόεδρος της χιονισμένης Τοπικής Κοινότητας Ζήρου Σητείας, κ Αλεξάνδρα Παπαθανασάκη που ξύπνησε στα λευκά το πρωί της Κυριακής, ενημερώνει τους κατοίκους της περιοχής της, ότι οι πάντες είναι σε ετοιμότητα για να αντιμετωπίσουν πιθανά προβλήματα από τον χιονιά.

«Καλημέρα από την χιονισμένη Ζήρο με την ελπίδα ότι αυτός ο χιονιάς δεν θα δημιουργήσει προβλήματα. Ήδη το εκχιονιστικό μηχάνημα της πολεμικής αεροπορίας έχει βγει και καθαρίζει τους κεντρικούς δρόμους και φυσικά το μηχάνημα του Δήμου είναι σε ετοιμότητα στην Ζήρο και οπουδήποτε χρειαστεί. Υπάρχει  τηλεφωνική επικοινωνία με την αστυνομία με όλους τους αρμόδιους αντιδημάρχους του Δήμου Σητείας και το προσωπικό του Δήμου».

Διαβάστε ακόμη:

Κακοκαιρία «Ελπίς»: Τί πρέπει να έχουμε στο αυτοκίνητο για εκδρομή στα χιόνια

Το χιόνι στόλισε μέχρι και το πιο μικρό κλαδάκι στον Χανδρά Σητείας

Εντυπωσιακές είναι οι εικόνες από το Χανδρά Σητείας με την «Ελπίδα» να συνθέτει ένα υπέροχο λευκό σκηνικό.

ΤΑ ΝΕΑ του neakriti.gr στο Google News