Ιστιοπλοϊκός Όμιλος Ηρακλείου: Εκλογοαπολογιστική Γενική Συνέλευση

Κρήτη
Ιστιοπλοϊκός Όμιλος Ηρακλείου: Εκλογοαπολογιστική Γενική Συνέλευση

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Ο Ιστιοπλοϊκός Όμιλος Ηρακλείου καλεί τα μέλη του στην Ετήσια Γενική Συνέλευση την Τετάρτη 9 Φεβρουαρίου 2022 στις 17:00 στις εγκαταστάσεις του Ομίλου στο Παλιό Ψυγεία στο Λιμάνι Ηρακλείου

Ο Ιστιοπλοϊκός Όμιλος Ηρακλείου καλεί τα μέλη του στην Ετήσια Γενική Συνέλευση η οποία αφορά Οικονομικό Απολογισμό 2021 και Προγραμματισμό για Εκλογή νέου ΔΣ για την 3ετία 2022-2025 την Τετάρτη 9 Φεβρουαρίου 2022 στις 17:00 στις εγκαταστάσεις του Ομίλου στο Παλιό Ψυγεία στο Λιμάνι Ηρακλείου. 

Σε περίπτωση μη απαρτίας η εξ αναβολής Γενική Συνέλευση θα πραγματοποιηθεί την ίδια μέρα στις 19:00. 

Η Γενική Συνέλευση θα λάβει χώρα και μέσω της διαδικτυακής πλατφόρμας (ZOOM) για όσους δεν μπορέσουν να παραστούν. 

Στην Γενική Συνέλευση θα μπορούν να παραβρεθούν και να ψηφίσουν τα ταμειακώς ενήμερα μέλη για να έχουν και το δικαίωμα του Εκλέγειν και Εκλέγεσθαι στο επόμενο ΔΣ για την 3ετία 2022-2025.

Θέλουμε να σας έχουμε ΚΟΝΤΑ ΜΑΣ . για να έχουμε την μεγαλύτερη δυνατή συμμετοχή, κανένας μας δεν περισσεύει , ΠΆΜΕ να βοηθήσουμε τον Όμιλο μας να μεγαλώσει και άλλο στο μέλλον, καθένας από την πλευρά του μπορεί να βοηθήσει!!!!

Για όσους επιθυμούν να ανανεώσουν την ετήσια συνδρομή τους (30€ που συνοδεύονται από προσφορές και εκπτώσεις!!!) η γραμματεία του Ομίλου είναι ανοιχτή και οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να επικοινωνήσουν στο 2810242120 ή με  κατάθεση στους σχετικούς λογαριασμούς αναγράφοντας το ονοματεπώνυμο.

ΤΑ ΝΕΑ του neakriti.gr στο Google News