Κρήτη

Χανιά: Σε κατάσταση επιφυλακής για την κακοκαιρία οι υπηρεσίες

Με απόφαση του δημάρχου Παναγιώτη Σημανδηράκη, σε κατάσταση επιφυλακής έχουν τεθεί η πολιτική προστασία και ο πυροσβεστικός σταθμός του Δήμου Χανίων

Σε κατάσταση επιφυλακής βρίσκονται οι υπηρεσίες του Δήμου Χανίων, προκειμένου να αντιμετωπισθούν πιθανά προβλήματα που θα δημιουργηθούν από την εκδήλωση των καιρικών φαινομένων .

Σύμφωνα με απόφαση του δημάρχου Παναγιώτη Σημανδηράκη σε κατάσταση επιφυλακής εχουν τεθεί η πολιτική προστασία και ο πυροσβεστικός σταθμός του Δήμου Χανίων, η διεύθυνση τεχνικών υπηρεσιών, η διεύθυνση καθαριότητας και πρασίνου και η Δημοτική Επιχείρηση Υδρευσης Αποχέτευσης .

Επιπλέον, λόγω των δυσμενών καιρικών συνθηκών που προβλέπεται οτι θα επικρατήσουν έως και την Τετάρτη, 26/01/2022, ο Δήμος Χανίων προχωρά στο έκτακτο άνοιγμα δημοτικών δομών, ώστε να καταφύγουν οι άστεγοι της πόλης.

Συγκεκριμένα, εκτάκτως από το Σάββατο, 22/01/2022, από τις 17.00 το απόγευμα και όλο το εικοσιτετράωρο έως και την Τετάρτη 26/01/2022, θα παραμείνει ανοικτό το Νυχτερινό Καταφύγιο Αστέγων του Δήμου Χανίων.

Επίσης, το Κέντρο Απασχόλησης Ηλικιωμένων (ΚΑΠΗ) σε Σπλάντζια, θα παραμείνει ανοιχτό από την Δευτέρα 24/01 έως και Τετάρτη 26/01 από τις 08:00 το πρωί έως τις 20:00 το απόγευμα.

Οι χώροι έχουν εξοπλιστεί επαρκώς, ώστε να φιλοξενήσουν όσους πολίτες είναι σε δεινή κοινωνική κατάσταση ενώ οι αίθουσες θα θερμαίνονται.

ΤΑ ΝΕΑ του neakriti.gr ΣΤΟ Google News

Τα δημοφιλέστερα του 24ώρου

Σχόλια