Χανιά: Σε κατάσταση επιφυλακής για την κακοκαιρία οι υπηρεσίες

Κρήτη
Χανιά: Σε κατάσταση επιφυλακής για την κακοκαιρία οι υπηρεσίες

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Με απόφαση του δημάρχου Παναγιώτη Σημανδηράκη, σε κατάσταση επιφυλακής έχουν τεθεί η πολιτική προστασία και ο πυροσβεστικός σταθμός του Δήμου Χανίων

Σε κατάσταση επιφυλακής βρίσκονται οι υπηρεσίες του Δήμου Χανίων, προκειμένου να αντιμετωπισθούν πιθανά προβλήματα που θα δημιουργηθούν από την εκδήλωση των καιρικών φαινομένων .

Σύμφωνα με απόφαση του δημάρχου Παναγιώτη Σημανδηράκη σε κατάσταση επιφυλακής εχουν τεθεί η πολιτική προστασία και ο πυροσβεστικός σταθμός του Δήμου Χανίων, η διεύθυνση τεχνικών υπηρεσιών, η διεύθυνση καθαριότητας και πρασίνου και η Δημοτική Επιχείρηση Υδρευσης Αποχέτευσης .

Επιπλέον, λόγω των δυσμενών καιρικών συνθηκών που προβλέπεται οτι θα επικρατήσουν έως και την Τετάρτη, 26/01/2022, ο Δήμος Χανίων προχωρά στο έκτακτο άνοιγμα δημοτικών δομών, ώστε να καταφύγουν οι άστεγοι της πόλης.

Συγκεκριμένα, εκτάκτως από το Σάββατο, 22/01/2022, από τις 17.00 το απόγευμα και όλο το εικοσιτετράωρο έως και την Τετάρτη 26/01/2022, θα παραμείνει ανοικτό το Νυχτερινό Καταφύγιο Αστέγων του Δήμου Χανίων.

Επίσης, το Κέντρο Απασχόλησης Ηλικιωμένων (ΚΑΠΗ) σε Σπλάντζια, θα παραμείνει ανοιχτό από την Δευτέρα 24/01 έως και Τετάρτη 26/01 από τις 08:00 το πρωί έως τις 20:00 το απόγευμα.

Οι χώροι έχουν εξοπλιστεί επαρκώς, ώστε να φιλοξενήσουν όσους πολίτες είναι σε δεινή κοινωνική κατάσταση ενώ οι αίθουσες θα θερμαίνονται.

ΤΑ ΝΕΑ του neakriti.gr στο Google News