Κρήτη

Ηράκλειο: Ελεύθεροι οι «3» για τις κλοπές σε σπίτια και την υπεξαίρεση ΙΧ

Υπενθυμίζεται ότι αρχικά είχε συλληφθεί μαζί τους και τέταρτο άτομο, πρόκειται για την κόρη της οικογένειας, η οποία, ωστόσο, αφέθηκε ελεύθερη λίγο αργότερα

Ελεύθεροι αφέθηκαν τελικά σήμερα μετά τις απολογίες τους ενώπιον της ανακρίτριας Ηρακλείου και οι 3 άνδρες (πατέρας και γιοι), οι οποίοι συνελήφθησαν πριν από μερικά 24ωρα, καθώς φέρονται να εμπλέκονται, κατά περίπτωση, σε υποθέσεις κλοπών σπιτιών, ρευματοκλοπής, αλλά και υπεξαίρεσης ΙΧ αυτοκινήτου, στην ευρύτερη περιοχή του Ηρακλείου. 

Υπενθυμίζεται ότι αρχικά είχε συλληφθεί μαζί τους και τέταρτο άτομο (πρόκειται για την κόρη της οικογένειας), η οποία, ωστόσο, αφέθηκε ελεύθερη λίγο αργότερα.

Οι υπόλοιποι 3 συλληφθέντες παρέμειναν κρατούμενοι τα αμέσως προηγούμενα 24ωρα και σήμερα το πρωί οδηγήθηκαν στα δικαστήρια.

Μετά τις απολογίες τους ενώπιον της ανακρίτριας, ο πατέρας και οι δυο του γιοι αφέθηκαν ελεύθεροι. Στον πρώτο δεν επιβλήθηκε , μάλιστα, κανένας περιοριστικός όρος αφού κατηγορείται για πλημμελήματα (όπως ρευματοκλοπή).

Στους δυο γιους του οποίοι βαρύνονται με κακουργηματικές κατηγορίες, επιβλήθηκε ο περιοριστικός όρος της εμφάνισης στο αστυνομικό τμήμα του τόπου κατοικίας τους μια φορά το μήνα. 

Αξίζει να σημειωθεί ότι, σύμφωνα με πληροφορίες, οι δύο γιοι εμφάνισαν σήμερα ενώπιον των ανακριτικών Αρχών στοιχεία που αποδείκνυαν ότι βρίσκονταν σε περιοχές εκτός Ηρακλείου, κατά τις ημερομηνίες που φέρονται από την ΕΛ.ΑΣ. να προέβησαν σε αδικήματα. 

(φωτογραφία Pexels)

ΤΑ ΝΕΑ του neakriti.gr ΣΤΟ Google News

Τα δημοφιλέστερα του 24ώρου

Σχόλια